.
 
INSTRUKTØR
.
MANUSKRIPT
.
GENRE
Michael Daniel Mortensen
.
Intet
.
Dokumentar / Thriller
  RESUMÉ
Hvordan står man op og tisser? Hvis du er usikker på svaret så se denne dokumentar.
.

     Sprog: Dansk   -   Produktionsår: 2007   -   Format: 14/9 (mini widescreen)    

 
 

Roller

 
Mukamba Simwaka Lejemorder
..
Michael Daniel Mortensen Vanskeligt offer
.
Daniel Skovgaard Offer
 
       Klipper    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
       Stunt-koreograf    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
       Kamera  
   Michael Daniel Mortensen
 Kenneth Mortensen
 Mukamba Simwaka
.
 
.
       Stand-in skater for Mukamba 
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
       Special effects make-up  
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
         Musik  
     Mozart
.
Requiem
.
 
.
       Tak til  
   Nicki Hansen
.
   

 

GUF

 
.
Den pistol man ser i filmen, er i virkeligheden en splatterpistol, men da den var en lånt splatterpistol der ikke skulle ødelægges, blev en attrap pistol lavet af træ, brugt når pistolen skulle smides med eller andet som kunne skade pistolen, det var altså, hvad man måske kunne kalde, en stunt-double pistol.
Der var flere ting der blev øvet igennem og filmet, men som derpå blev besluttet ikke at være med, og blev dermed ændret til noget andet, da det andet ville passe bedre ind.

Titlen var originalt "Lejemorder".

Requiem er engelsk og betyder rekviem. Rekviem er et mindre kendt dansk ord som betyder sjælemesse, og en lejemorders job er nogle gange at dræbe mange mennesker som er samlet, hvilket vil skabe et rekviem.
Reguiem er desuden også navnet på den underlægnings musik der bliver brugt.
Disse to ting til sammen udgør grunden til navnet på kampscenen.

Det første klip der blev optaget til filmen, er det klip hvor man ser Michaels fod sparke ud efter Mukamba gennem døråbningen. Det andet sidste klip er sjovt not det klip hvor man ser mobilen falde langsomt mod jorden, og men i baggrunden kan se Mukamba følge mobilen med sit hoved, hvilket er det klip der bliver vist kun et sekund før det førnævnte først optaget klip.
Der er ca. en måned imellem optagelserne af de to klip.

Det tog ca. ni gange at optage hele Requiem filmen, hvoraf de 7 gange var optagelser til selve den ca. halvanden minuts lange kampscene, hvilket svarer til 13 sekunder pr. optagelses dag.

Dette projekt er det første projekt der er lavet til denne MDMart.dk hjemmeside, og altså det første projekt hvor man har kunnet se MDMart produktions logoet i aktion.

Efter at nogle af klippene var blevet optaget, var Michael til frisør og fik klippet sit hår kortere, så hvis du synes at hans hår længde ændre sig i nogle af klippene, så er du altså ikke ved at blive sindssyg.

Det er ikke godt for ens knæ at ramme beton (dog med gulvtæppe ovenpå) med hele personens vægt i 2G, så derfor bar Michael (2:01-2:02) en knæbeskytter (som virkede perfekt). Den knæbeskytter kan du, efter faldet, se ligge ved et stoleben i resten af kampscenen. ups.

Det var originalt meningen at efter Michael har afvæbnet Mukamba for anden gang, skulle han smide Mukamba over bordet (som Michael ligger på til slut) og derpå ned på en madras (madrassen skulle selvfølgelig ikke være synlig for kameraet), det stunt blev da også øvet en hel del, dog uden bordet da det jo kun var øvelse, men da det kom til at Mukamba skulle lave stuntet over bordet, MENS bordet stod der, turde han ikke, også selvom han efter øvelserne at dømme, sagtens ville kunne have gjort det, så i stedet blev det til at Michael bare skulle skubbe ham ind i lænestolen, det endte også med at i en af optagelserne hvor Mukamba ryger ind i lænestolen (den optagelse er den første af de to der blev brugt i kampscenen), stødte han hoved hårdt ind i armlænet som er lavet af en lille smule stof og en hel masse hårdt træ, du kan dog ikke se ham tage sine hænder op til sit hoved for at ømme sig, da der er blevet klippet lige inden.

Mens Michael fandt og øvede sig på lidt koreografering til kampscenen en eftermiddag, lavede han et ellers meget simpelt fald forlæns hvorpå han tog fra med sine hænder, MEN, hans bukse- og underbukserem sad begge på hans knogle man har ved hoften, så selvom Michael havde taget fra med hænderne, blev han ved knoglen ved hoften (venstre side) stødt så hårdt at der faktisk gik hul, og det har han fået et ar efter.

Det som "Vanskeligt offer" skriver på sin mobil i en sms, da Lejemorderen banke på, er: lol fag
grunden til dette er at Michael ikke ville have at kampscenen vår på noget specielt sprog (så alle vejnavne og anden tekst der kan findes på gader og sådan blev der altså nøje skudt udenom), og "lol fag" er jo på en måde internationalt, eftersom både ordet "lol" og ordet "fag" bruges i flere lande, selvom det jo originalt er engelsk.
.