.
 
INSTRUKTØR
.

MANUSKRIPT

.
.

GENRE
Emil Savas
.
Line Simonsen
Mikkel Bonke Pedersen

Gyser
   RESUMÉ
David inviterer vennerne over til en filmaften, men da de alle finder filmen kedelig beslutter de sig for at spille ånden i glasset i stedet, hvilket var en mindre god idé.
.

     Sprog: Engelsk   -   Produktionsår: 2004   -   Format: 4/3 (standart) [download i 16/9]    

 
 

Roller

 
Jakob Bo Petersen David
..
Line Simonsen Davids kæreste
..
Michael Daniel Mortensen Dwight
..
Emil Savas Mark
..
Jannich lassesen Ven #1
..
Jama A. Hirad Ven #2
..
Mikkel Bonke Pedersen Bangebuks
 
       Klipper    
   Michael Daniel Mortensen
 [originalt klippet er Emil Savas]
.
 
.
       Kamera    
   Emil Savas
 Jakob Bo Petersen
 Mikkel Bonke Pedersen
 Jannich Lassesen

.
 
.
       Special Effects    
   Emil Savas
.
 
.
       Special effects make-up    
   Michael Daniel Mortensen
 Line Simonsen
.
 
.
         Musik  
     Spencer Davis Group
.
 Creatus
.
 Talking Heads
.
Keep on Running
.
Bloody Snow
.
Psyco Killer
.
 
.
       Mange tak til    
   Mathias Helt Hansen
.
 
. . .
   

 

GUF

 
.
Filmen var et skoleprojekt hvor Emil Savas klippede det meste af filmen sammen (Michael hjalp lidt til, men ikke specielt meget, da Emil så ud til at have fuldt styr på det). Denne udgave er en nyklippet version hvor kun Michael har været med til at klippe den.
Sangene i den originale version var heller ikke helt de samme plus der var flere, og rulleteksterne var heller ikke helt så detaljeret.

Metoden der blev brugt til at få glasset til at bevæge sig på uden at nogen rørte det, var en metode Emil kom op med, han tog sine øretelefoner og lagde den ene ende inden i glasset (glasset stod jo på hovedet), og lod ledningen gå bagom bordet og nedunder bordet så enden af ledningen (som så havde den anden øretelefon på sig) havde Emil fat i, og han sad ved kameraet og trak ledningen mod sig, hvilket så ville få den anden ende af ledningen som var på bordet under glasset til at gå væk fra ham, og høretelefonen ville ikke kunne komme ud af glasset så den ville altså trække glasset med sig.
Forsøg nummer et gik ok de første fem cm. så satte glasset sig "fast" og stoppede, og der kom en alt for lang pause i klippet, så det blev taget om. I forsøg nummer to gled glasset igen kun fem cm. hvorpå det satte sig fast igen, denne gang hev Emil hårdere, men i stedet for at få glasset til at glide videre, smuttede øretelefonen ud under glasset, hvilket er grunden til at glasset laver et hop i et af fraklippene. Forsøg nummer tre lykkedes og er den optagelse der blev brugt i filmen.

I selve manuskriptet står der at Sandy til slut finder en pistol skyder David i brystkassen to gange, men da der blev snakket om at lave filmen i skolen efter at alle havde fået en kopi af manusset og læst det, blev pistolen ændret til at skulle være en sømpistol, og at David skulle skydes i hovedet, men som man kan se i filmen, blev sømpistolen under optagelserne ændret til bare er være en klipsemaskine.
.