.
 
INSTRUKTØR
.
MANUSKRIPT

.

GENRE
Michael Daniel Mortensen
.
Michael Daniel Mortensen
.
Drama / Thriller / Action
   RESUMÉ
Mitch er en nogenlunde almindelig afro-dansker som går i skole. Desværre bliver han moppet af nogle racister i skolen, han beslutter sig for at gøre noget ved det, og den mest effektive løsning han kan komme op med er, at ryde dem alle sammen af vejen.
.

     Sprog: Dansk   -   Produktionsår: 2005-2006   -   Format: 14/9 (mini widescreen)    

 
 

Roller

 
Mukamba Simwaka Mitch
..
Michael Daniel Mortensen Mart / Dreng på bænk /TV (stemme)
..
Leonora Rogova Marts ven
.
Mikkel Ulriksen Viktor /TV (stemme)
.
Henriette Jensen Aase
.
Signe Ludvig Mathiasen Tove / Pige på bænk
 
       Stunt-koreograf    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
       Klipper    
   Michael Daniel Mortensen
 Mukamba Simwaka
 Mikkel Ulriksen
 Signe Ludvig Mathiasen
 Leonora Rogova
 Henriette Jensen

.
 
.
       Kamera    
   Michael Daniel Mortensen
 Mikkel Ulriksen
.
 
.
       Storyboard    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
         Musik  
     Realmguys
.
 Carl Douglas
.
 Realmguys
.
 Spencer Davis Group
.
 System of a Down
.
 Creatus

 Papa Roach
.
Haunted Rap
.
Kong Fu Fighting
.
Nightmare Rap
.
Keep on Running
.
Chop Suey
.
Bloody Snow
.
Last Resort
.
 
. . .
   

 

GUF

 
.
Filmen blev klippet sammen så den kunne uploades på YouTube med en normal bruger, den er derfor 9 minutter, 59 sekunder og 84 hundrededelesekunder lang. (Den er nu blevet klippet en smule til igen, så nu er den kun 9 minutter, 57 sekunder og 60 hundrededelesekunder lang)
Efter første scene var skudt (hvor de sidder ved bordet i skolefrikvarteret) styrtede Henriette på en cykel og slog knæet så hun måtte gå med krykker i ca. en måned. Manuskriptet blev derfor ændret så Henriettes rolle (Aase) sad ned i resten af filmen. Det er også en af grundene til at hun ingen dødsscene har.

Under aflæsningen af papkasser (til fald i kampscenen) fra en trailer til en kælder, faldt Mikkel Ulriksen ned af den ca. halvanden meter højre cement trappe der går ned til han kælder alt imens han bar på nogle papkasser, heldigvis skete der ham intet.

Under øvningen på det stunt hvor Mitch slår en kæp mod Mart som ligger ned, og Mart derpå hopper over kæppen alt imens han rejser sig op, ramte Mukamba (som spiller Mitch), Michael (som spiller Mart) lige i baghovedet med kæppen. Selvfølgelig ved et uheld, og der var heller ingen sure miner.

Under trænings scenen blev Michael (som instruerede) ved med at bede Mukamba om at tage flere og flere armbøjninger mens Michael så filmede det fra flere vinkler, det blev til omkring 70 armbøjninger fra Mukambas side alt i alt, før han sagde at han gerne vil have en længere pause.
(ca. 70 normale armbøjninger, og så 7 armbøjningen mens han stod på hænder op ad væggen samt omkring 30 løft med vægtstangen plus 2 kraftspring).

Marts værelse er blev filmet på Michaels værelse, resten af hans hus indenfor på stueetagen blev filmen hvor Henriette boede, mens kælderen samt udendørs scenerne af Marts hus, blev filmet hvor Mikkel boede.

Slev om Michael gerne ville have at MITCH var en helt seriøs film, kunne han alligevel ikke lade være med at putte joken med Mukamba iklædt et håndklæde som om om han var en dame, ind efter trænings scenen.

Ninjaskolens hjemmeside var en hjemmeside Michael hurtigt lavede i FrontPage, alt teksten (ikke medregnede overskrifterne) på hjemmesiden er en af Mukambas tidligere dansk stile, som bare er sat ind 4 gange efter hinanden.
.