.
 
INSTRUKTØR
.

MANUSKRIPT

.

GENRE
Michael Daniel Mortensen
.
Intet
.
"Reklame"
   RESUMÉ
En person bliver overfaldet af en bølle, personen starter derfor til karate for at lære selvforsvar og så få piben en anden lyd dat ham og bøllen atter engang mødes.
.

     Sprog: Dansk   -   Produktionsår: 2007   -   Format: 4/3 (standart)    

 
 

Roller

 
Michael Daniel Mortensen Person som starter til karate
..
Anders B. Olsen Bølle
 
       Stunt-kordinator    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
       Klipper    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
       Kamera  
  Michael Daniel Mortensen
Anders B. Olsen
.
.
         Musik  
     Anders B. Olsen
.
Karate Theme
.
 
. . .
   

 

GUF

 
.
Karate Reklamen var et HTX skoleprojekt.
Den blev optaget på én dag, en tirsdag faktisk, hvilket på det tidspunkt var den dag om ugen hvor Michael skulle til bowling (17:00-18:00), alle scener med Anders blev optaget i skoletiden og så blev træningsscenen optaget lige efter skoletid hvor Anders ikke var til stede (Anders bor langt væk fra Michael og det er Michael der har kameraet og alt det andet grej), Det tog ca. en time og 40 minutter at optage trænings scenen fordi Michael gerne ville have at alle klip blev gode. Efter at have tvunget sin krop til at lave disse spark og slag igen og igen og igen indtil de så flydende ud, kunne Michael næsten ikke stå på sine ben eller støtte sig til væggen med sine arme, han måtte derfor selvfølgelig aflyse bowling træning. omkring 10 dage senere forsvandt veerne.

Michael gik da- og går stadigt ikke til karate. Han er dog startet til Ninjutsu, to år senere. Til gengæld må reklamen dog have virket en smule, for efter noget tid, startede Anders til karate!

Karate Themet som blev lavet af Anders, er inspireret af Police Story Themet, hvilket var en anmodning fra Michael.
Hverken Michael eller Anders har Karate Themet længere eftersom det lå på deres HTX computere, og de begge to er droppet ud af HTX (og derfor ikke længere har computerne).

I det sidste af de to fraklip ser man Anders tabe en stor sten tingest da han skal slå den mod Michael, det der sker er at den slider ud af hånden på Anders (den var også lidt svær at holde på), og ryger hen og rammer Michaels brystkasse. Det gjorde ikke særlig ondt, men dagen efter kunne man nemt se et stort rødt mærke hvor den havde ramt Michael (det gjorde dog stadig ikke ondt).
.