.
 
INSTRUKTØR
.
MANUSKRIPT
.
GENRE
Ingen
.
Intet
.
Komedie
  RESUMÉ
Hvad har man hvis man har en TV vært som snakker 40% tysk, 40% engelsk og 40% dansk, en lastbilchauffør som overdriver måske bare en lille smule, to gidseltagere som vil have 2 millioner eller et kamera? Tjo så har man Det Markeligte Nuggaheder.
.

     Sprog: Dansk   -   Produktionsår: 2005   -   Format: 4/3 (standart)    

 
 

Roller

 
Michael Daniel Mortensen Das Vært / Gidseltager / Interviewer
..
Martin Leonhardsen Hans-Jørgen
.
Mukamba Simwaka Gidsel / Baggrunds person #2
.
Jim Poulsen Hr. Medskyldig / Baggrunds person #1
 
       Klipper    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
       Kamera    
   Martin Leonhardsen
 Michael Daniel Mortensen
 Jim Paulsen
.
 
.
         Musik  
     XGM Zeth
.
 mrpibbs1
.
March of the Damned
.
Flight of the Death
.
 
.
       Tak til  
   René Nejrup
.
   

 

GUF

 
.
Originalt blev der filmet et klip hvor Martin, hvor han, i stedet for at være en lastbil chauffør, var en naturglad person, som holdte meget af planterne, hvorpå Jim så skulle komme med en saks og begynde at klippe blade og små grene af nogle buske og træer, hvilket ville få Martin til at jagte ham, men det blev slet ikke særlig sjovt, så der blev derfor forsøgt med en lastbilchauffør i stedet for den naturglade person, og det gik langt bedre. Det andet klip med Martin som den naturglade person eksistere højest sandsynligt ikke mere, men hvis det gør, ligger det på et vhs-c bånd ejet af Lindeskovskolen, Nykøbing F.
Det hele blev filmet på en dag tidligt i December måned i 2005.

"De Mærkelige Nyheder" var den originale titel, men da Michael ved en fejl skrev "Det Mærkelige Nyheder", besluttede de (alle medvirkende som så på mens den blev redigeret) sig for at de lige så godt kunne skrive en masse fejl i titlen, så derfor navnet "Det Markeligte Nuggaheder"
.