.

.

Julesketches

 

.

Jagten 3
Hele Verdens Hersker

 

.

TRAILER
Jagten: Hele Verdens Hersker

 

Tilfældig MDMart film
.


 


HVOR ER DE ANDRE GRØNTSAGER!


Bro-sexual

Hvordan man slår op med sin kæreste

Sketchy 2024

(placér musen over titlerne)

 

 

 

.
.

.Kun Uhyggeligt
 
Fraklip
Kun Uhyggeligt
 
Slettede Scener
Kun Uhyggeligt
 
 

    84 "nye" opdateringer, og SÅ meget mere

En lidt speciel opdatering på en lidt speciel dag (d. 29. februar).
Måske du allerede har lagt mærke til de to nye knapper, "Forrige" og "Næste".

Nu skal du høre. Jeg har været lidt ked af, at jeg ikke har gemt alle mine gamler opdateringer. Det plejede at være sådan, at der kun blev fremvist 10 opdateringer her på forsiden, så hver gang jeg lavede en ny opdatering, slettede jeg den nederste opdatering, som nu - efter den nye opdatering - ville være den ellevte opdatering.
Når jeg slettede en opdatering, gemte jeg den ingen steder, den blev bare tabt til tiden for evigt, og det har jeg ærgret mig lidt over.

I 2016 døde min kat, Clyde, som vi ser i Katteindbrudstyven, og siden da har jeg nægtet at slette opdateringer. Jeg har efterfølgende nydt at kunne gå tilbage og kigge på flere år gamle opdateringer, og ønsket mere og mere, at jeg kunne se mine helt gamle opdateringer fra før 2016,,, og pludselig kom jeg i tanke om en løsning!

The Wayback Machine
En hjemmeside, som tager en "backup af hele nettet" af og til.

Dér søgte jeg på min hjemmeside for at finde de gamle opdateringer, og VOILA!
Jeg fandt 84 opdateringer frem, som tidligere ikke eksisterede nogen steder. Disse opdateringer daterer helt tilbage til 2010, hvor hjemmesiden så meget anderledes ud.

Bare tryk på Næste og Forrige knapperne, for at navigere i siderne, som nu igen fremviser 10 opdateringer per side.

"Hvorfor er hjemmesiden så langsom/hårdtarbejdende når man åbner den?"
Det er den fordi jeg ikke er god til at kode, og den eneste måde jeg kunne finde ud af at fremvise opdateringer i inkrementer af 10, var ved at loade ALLE opdateringerne, og først herpå inddele dem i sider. Ikke den bedste løsning, og måske jeg betaler nogen til at gøre det bedre i fremtiden, men for nu er jeg bare super glad for at have en masse mistet data tilbage :D

Ud over opdateringer der er over ti år gamle, kan du også finde links til flere videoer og billeder, som ellers har været skjulte i flere år.

Personligt synes jeg at det er lidt af en skattejagt.

The Wayback Machine tager ikke backups af alting hele tiden, så der er stadig en masse opdateringer der er mistede, men jeg synes nu at det er sejt at MDMart.dk har fået mere end en firdobling af ellers tabte opdateringer, og du nu har muligheden for at gå tilbage og læse en gammel opdatering, som du måske kan huske du læste dengang den kom ud.
Enkelte billeder er også mistede, men jeg har formået et fremmane de fleste billeder, da jeg sjældent sletter de billeder og videoer jeg laver:)

Ældste opdatering

Den Grønne Tusch
Nu har jeg jo ikke opdateret siden i sommers d. 4. juni, men jeg har skam været aktiv med videoerne. Faktisk har jeg lavet godt 70 videoer siden den sidste opdatering, der er bare ingen af dem der har været til MDMart. Heh.

Jeg har startet en nu kanal op på YouTube, hvor jeg fremviser forskellig matematik. Den Grønne Tusch

Dette er videoer der fx viser hvordan man plusser, dividerer, regner arealer ud, forklarer hvordan man bruger en passer, og alt sådan noget matematikbaseret, og som du kan høre så har jeg haft travlt.
Lige nu er der 66 videroer offentliggjorte på kanalen, og det tal vil kun fortsætte med at stige.

Du er velkommen til at tjekke kanalen ud, du kan bare trykke på billedet, det vil føre dig til Den Grønne Tusch på YouTube.


ViLaverFilm
Du ved måske også at jeg har en kanal der hedder Vi Laver Film, hvor man kan se videoer om hvordan man laver film.

Disse videoer har jeg lavet i mange år, selvom der af og til at langt imellem dem, og jeg har faktisk ikke lavet nogen (færdig) siden sidste opdatering, til gengæld lavede jeg i sommeren 2022 en hjemmeside til kanalen, ViLaverFilm.dk, hvor videoerne selvfølgelig ligger, men hvor det også at muligt at læse mere uddybende tekster omkring hele molevitten, plus tekster og viden om emner, som der endnu ikke er kommet videoer til.

Her på det seneste har jeg opdateret hjemmesiden med bedre kode og flottere interface, og jeg er selv meget glad og tilfreds med resultatet.

Tjek det eventuelt ud hvis du vil :D
 

SKETCHES
Okay, lad mig nu også snakke lidt om det vi egentligt er her for; VIDEOER!
Jeg har kigget lidt på at få lavet et nyt sketch show. Jeg har fundet nogle gamle sketches jeg har skrevet som jeg selv synes er ret sjove, og nu er det så bare om jeg kan finde på nogle flere, og om jeg kan gøre de gamle sketches endnu sjovere.
Jeg har intet konkret lige nu, men jeg ville bare lige opdatere at dette også var en ting.
 

Hvor Er De Andre Grøntsager videoen?
Jeg snakkede om den i forrige opdatering, og jep, denne arbejder jeg stadig på. Det er blevet et lille hjertebarn for mig, så jeg vil gerne have at dette projekt bliver super godt. Katteindbrudstyven er stadig min yndlingsvideo, men hvis jeg gør mig umage, så kan Hvor er de andre grøntsager overtage pladsen. Hvem ved.
 

Yderligere
har jeg også kigget lidt på nogle andre projekter, heriblandt videoen om hvordan man slår op med sin kæreste, og en komisk video omkring opfindelsen af ordklasser. Og derudover har jeg arbejdet sammen med forskellige andre YouTubere og filmmakere, for at arbejde på- og forbedre deres videoer.

Jeg laver noget hele tiden, og filmens verden er aldrig glemt.

      29. februar 2024

    HVOR ER DE ANDRE GRØNTSAGER!

Jeg er godt i gang med et nyt filmprojekt ved navn HVOR ER DE ANDRE GRØNTSAGER!

Det omhandler en Aubergine der - sammen med en masse andre frugter - har taget en gulerod til fange, og gerne vil vide hvor de andre Grøntsager gemmer sig henne, men guleroden vil ikke spytte ud.
Som du kan høre er det en ret underlig video.

I billederne nedenfor, kan de se nogle testbilleder jeg har lavet.


Jeg er i øjeblikket i gang med at lave storyboardet til det, for så at indtale hele manuskriptet og lave en animatic ud af storyboardet. Jeg har ingen cirka dato for, hvornår projektet kommer ud. Jeg tager det som det kommer, og jeg synes særligt godt om dette porjekt, og vil derfor ikke forhaste det.


Manuskriptet har været gennem et par rewrites, og jeg har fået nogle gode input  fra andre som har læst det. Alle (som jeg fortæller om projektet) lader til at være meget interesserede i, at se det endelige produkt, så derfor vil jeg gerne tage mig god tid, så produktet kan leve op til alles (inklusiv mine egne) forventninger.

       4. Juni 2023

    Julesketches, 2021, og Fuhlendorff

2021 har været et hektisk og desværre problemfyldt år, det blev også det første år, siden min første produktion, hvor jeg ikke producerede nogen video til MDMart. Det skal dog lige siges at jeg har produceret video til andetsteds, og hvis vi snakker mine egne kanaler, blev det til en enkelt udgivelse på ViLaverFilm fronten.

2020 fik jeg dog produceret et enkelt produkt, som du kan se nedenfor. Tre julesketches samlet i én video, og trods nogle fejl og mangler, grundet den stramme tidsplan, blev slutresultatet faktisk ret så godt.

Tilbage til 2021, hvor jeg faktisk formåede at finde vej til et enkelt,, faktisk to, filmset. Hvilket resulterede i, at man nu, i 2022, kan se mig i alle afsnit af Fuhlendorff og de Skøre Riddere, på TV2 Zulu. Jeg spiller blot statist (og udød, i et enkelt afsnit), men man kan måske ane mig bedst, som gøgleren i byen, der står og jonglerer med kegler.

Her ses jeg i baggrunden (dog uden kegler)

 

Men nu til sketch videoen. Her ses vores Julesketches. Tejk dem ud

Julesketches

Bag om

       17. Januar  2022

    Jagten 3: Hele Verdens Hersker - og Bag om og Fraklip

Så kom filmen endelig ud, og med dens næsten 18 minutters lange spilletid, må det siges klart at være den længste video MDMart nogensinde har produceret. Den slår i hvert fald nemt Jagten 1 på 13 minutter, og Jagten 2 på 11 minutter (som dog begge er kogt ned til præcis 10 minutter, da det var max upload længde, dengang de blev lagt op).

HVIS du er i tvivl om filmen er hele 18 minutter af din tid værd (hvilken den er), så rul lidt længere ned, og se traileren. Men helt ærligt, så er den eneste årsag til at vi ikke annullerede Jagten 3 projektet, at den faktisk har en rigtig god historie, så du er med garanti underholdt, og twistet er noget man ikke ser hver dag i en dansk YouTube video, eller for den sags skyld i en ikke dansk YouTube video.

Tjek endelig også Bag om materialet ud, under filmfremvisningen her. Det vil give dig et fantastisk indblik i nogle af de problemer vi støtte stødte ind i.

Jagten 3: Hele Verdens Hersker

Bag om

Fraklip

       11. August  2019

    Jagten 3: Hele Verdens Hersker - Traileren er her

Efter otte års produktion, er jeg nu kommet så langt i processen, at jeg føler jeg kan tillade mig at udgive denne trailer, som viser lidt om hvad Jagten 3: Hele Verdens Hersker kommer til at handle om.

Der er action, der er adventure, der er komik, o g på en måde er der en ny karakter: Mesteren

       21. Juni  2019

    KUN uhyggeligt billeder

Jeg fik endelig taget mig tid til at oploade billeder fra Kun Uhyggeligt, SAMT Star Wars videoen.
Du kan se dem her under:

KUN Uhyggeligt


Star Wars: Hvordan Man Bliver Jedi

 

       13. August  2018

    KUN uhyggeligt!

SÅ kom KUN uhyggeligt endelig ud, efter ca. halvandet år under produktion (mest post-produktion).
.
HVAD HANDLER DEN OM?
Hvad er det der gør noget uhyggeligt? Det er frygten ved det farlige, frygten ved at der kan ske noget skidt med en. Men hvad nu hvis man fjerner den del, så det farlige forsvinder, så står vi tilbage med hvad der må antages at være KUN uhyggeligt :D
.
I viden kommer du til at se tre scenarioer med sådanne tilfælde, og du følger dem over flere gange, og ser deres udvikling fra frygt til "nåh ja sådan er det bare" holdning.

Vær også opmærksom på at der er fraklip OG et par slettede scener, hvortil der også er lidt kommentarspor omkring hvorfor de blev sorteret fra.

God fornøjelse.

KUN uhyggeligt

 

Slettede scener

 

Fraklip

       24. Juli  2018

    Star Wars - Hvordan man er Jedi

I december kom den nyeste Star Wars film ud, og vi lavede igen et show som blev vist til præmieren.
Vi lavede en video som fortæller hvordan man bliver en god Jedi, og efterfølgende var der et show med præmier, hvori den mest værdige biograf gæst blev udvalgt.
Disse to ting (video og show) er opdelt i hver deres video på YouTube, og du bør klart tjekke dem begge ud.
Og selvom vi troede at alt var gået som smurt, så opstod der ALLIGEVEL problemer, så få nu også tjekket vores bag om video ud ;)

Star Wars 2017 - Hvordan man er Jedi

 

SHOWET

 

Bag om & Fraklip

       19. Januar 2018

    Jagten 3 dubbing med Mikkel

De seneste par uger har jeg kigget en hel del på Jagten 3, og fået lavet videre på den. Jeg har sågar klippet rundt på starten, så den kunne blive lidt mere spændende, men hovednyheden her er nok at jeg var ude med Mikkel, for at optage dubbingen af alle hans udendørs replikker (som jeg snakkede lidt om i forrige opdatering).

Det er blevet nogle gode optagelser, og det var rart at få det på plads. Replikkerne er allerede blevet implementeret i projektet.

Yderligere har jeg også haft kigget en lille smule på bag-om videoerne til Jagten 3, da der selvfølgelig kommer til at blive et par stykker. Og samtidig har jeg også tænkt på at lave en trailer, præcis ligesom jeg har gjort med de andre to Jagten film. Plus det også skal hjælpe lidt med at få folk, som måske ellers ikke ville have set Jagten 3, til rent faktisk at se den. Og det er så her hvor jeg stadig vurdere hvad der er taktisk bedst. At lægge traileren op så folk kan se den FØR filmen kommer op, eller EFTER. Hmmm.

 

Og selvfølgelig nu jeg er nået så langt med projektet som jeg er, har jeg også mulighed for endelig at smide 6 billeder op fra selve filmen, som jeg altid gør. Så her er de:


       28. August 2017

    Kun Uhyggeligt og Jagten 3

Trods manglen på opdateringer HAR jeg skam været i gang med diverse ting, men jeg har også været optaget af visse andre opgaver.

Men lad os snakke om det sjove. Jeg er kommet langt med to projekter.
Det ene projekt har I godt hørt om før, det er Jagten 3: Hele Verdens Hersker, og det andet projekt har jeg snakket om før, og det er Kun Uhyggeligt, som er en komedie video, filmet som en gyser og sat i gyser universet :D
 

 Kun Uhyggeligt

.
- er en lille samling af scenarioer, som man typisk ville se i en gyserfilm, men hvor det farlige element er blevet fjernet, så der nu kun står det uhyggelige element tilbage.
Forestil dig du bliver jagtet af en morder, men når morderen indhenter dig, gør han ikke noget.
Så det var altså ikke farligt, det var Kun Uhyggeligt ;)

Der er hele FIRE nye skuespillere med i denne produktion.
Først og fremmest:

Anna Gerhard og Frederik Døring

Anna, som du også så i øverste billede, har den klart største rolle, ud af de nye skuespillere.
Og Døring som kommer ind til sidst i videoen
og skriger som en lille pige [det blir godt, trust me ;) ]

Anna er lillesøster til Mikkel Gerhard, som du har set i vores Star Wars video, samt Sketchy Ketchup 2017 (hvor han bl.a. spiller sønnen af den homoseksuelle far i sidste sketch)

Yderligere:

Melissa Fisker og Jonas Fürstelin Jørgensen

Selvom Jonas' rolle "kun" er som Uhyggelig hånd!
Melissas rolle tror jeg er meget relatable, hun ser film fra sin sofa, og gider ikke rejse sig op
for at hente chips i køkkenet, til trods for at hun hungre efter dem XD


Vi får også et længeventet gensyn med Trine Meyer,
i rollen som Lækker pige fra byen. - Trine, som nærmest er vores ansigt udadtil grundet populariteten på vores tidligere største hit; 10 ting piger ikke kan finde ud af, har vi ikke rigtig set i seks år. Hendes sidste rolle var i en enkelt sketch til den første Sketchy Sketchy video, men sketchen blev klippet ud af sketch showet. Og før det var det førnævnte kæmpehit; 10 ting piger ikke kan finde ud af.
Men nu er hun som sagt tilbage igen, og spiller endnu engang overfor Mark, som hun endnu engang rejecter på det hårdeste (dog ingen lussing denne gang :P).

Jeg siger >>tidligere største hit<< fordi Drenge videoen nu har overgået Pigerne
med antal visninger, og er sågar kommet over
halvanden million visninger!


Ingen MDMart video uden Mark, og som du nok har set er han selvfølgelig også med i Kun Uhyggeligt, og faktisk optog Mark og jeg hans sidste optagelser til projektet her for ikke så længe siden. Vi filmede både de planlagte pick-up shots, samt lavede et lille re-shoot af nogle ellers allerede indspillede klip.
Jeg valgte at lave dette lille re-shoot for at få et par ting forbedret i sketchen:
.
Komikken
Fortællingen og sammenhængen
og Belysningen

Se engang på de to billeder nedenfor og se forbedringen i belysningen!
(venstre = nyindspilning. Højre = første optagelser)

 

 Jagten 3: Hele Verdens Hersker

To dub, or not to dub. that is the question.
.
dubbing = genindspilning af replikker, til brug i allerede indspillede videodel. Som oftest på grund af ubrugelig lyd under den reelle optagelse.
.
Som du måske kan huske, har jeg snakket om at ville dubbe hele Jagten 3, men er kommet til den konklusion at jeg kun vil dubbe alle udendørs optagelserne, da det hovedsageligt er dér der har været problemer med lyden (folk larmer i baggrunden - vindstøj - måger).
.
Så jeg har nu været ude og dubbe alle mine egne replikker, samt alle Mesterens replikker (en karakter spillet af Mikkel, men hvor stemmen forvrænges digitalt, hvilket gør det irrelevant om det er ham selv eller mig der dubber den karakter).
Jeg har også arbejdet en masse på de sidste effekter (der mangler stadig et par enkelte hist og her, men langt færre end for et halvt år siden), samt fået lagt en masse arbejde i lydeffekterne, som du kan se lidt af på billedet.
.
Eftersom jeg vil dubbe alle udendørsoptagelser, vil det også sige at jeg skal genindspille lyde så som fodspor, og andre småting man ikke som sådan tænker over.

Jeg har slet ikke lige så stor en opdatering om dette projekt, som jeg havde om Kun Uhyggeligt, til trods for at der er lagt mindst lige så meget arbejde i dette projekt. Men det meste af arbejdet er bare kedeligt finjustering med en masse små detaljer.
Det korte af det lange er, at projektet er kommet et godt stykke længere fremme i produktionen, jeg har dog stadig ingen deadline for noget som helst.

 

Håber du kunne bruge opdateringen til noget.
Tak fordi du læste med så langt her, jeg værdsætter det meget.
Husk på vi har en facebook gruppe, OG at vi har en Gæstebog her på siden ;)

       11. August 2017

    Sketchy Ketchup 2017

Hvis du ikke allerede har set det, så er Her Sketchy Ketchup 2017, samt ekstra materialet :)

Sketchy Ketchup 2017

 

Fraklip

 

Banan lydoptagelser med Mark

 

Slettet sketches

       4. April 2017

    "Laver I stadig videoer?" - Crazy jul!

Det spørgsmål har jeg nu fået en håndfuld gange på YouTube, og det både ærgre mig, og glæder mig.
Det glæder mig fordi det betyder at folk faktisk gerne vil have at der kommer mere.
Og det ærgre mig fordi det understreger at det er alt for lang tid siden der sidst kom en video ud, men det er jo sandt nok, det er næsten et år siden sidste upload, og det er for dårligt.
Min eneste rigtige begrundelse er, at jeg har haft travlt med arbejde (som også indebærer at lave videoer) og tiden lig'som bare er fløjet af sted. Jeg vil prøve at være aktiv med YouTube videoerne i år :)

Sketchy Sketchy 3
Den er faktisk klippet færdig, men jeg skal lige have ekstramaterialet klart, før jeg ligger den op, så der burde ikke gå så længe endnu :)

NYT PROJEKT
Et nyt projekt er startet op, titlen er ikke sikker endnu, men "Kun Uhyggeligt" er en mulighed.
Det er en komedie gyser, men jeg vil ikke fortæller for meget om den, så i stedet får I bare et billede fra optagelserne:

 

Til sidst vil jeg lige sige tak til alle jer der ser mine videoer, og specielt tak til jer som deler dem.
Normalt får en video som 10 ting drenge ikke kan finde ud af omkring 6 tusind visninger på en måned, men her over julen har antallet af visninger af mine videoer, fløjet lodret opad, og 10 ting drenge ikke kan finde ud af, har fået over 100 tusind visninger!!! Og jeg aner ikke hvorfor!
.
10 ting piger ikke kan finde ud af, plejer at være den mest sete video på min side, men den har været smidt på fjerde pladsen her over julen, overhalet af førnævnte på førstepladsen, Sketchy Sketchy 2 på anden pladsen, og I en verden hvor alle mænd er ens lige knap og nap over den, på en tredje plads.
.
Nu er det så småt på vej til at vende tilbage til normale antal visninger igen, men forhåbentligt oplever jeg sådan et boost igen, indenfor den nærmeste fremtid. Det var ret vildt, og 10 ting drenge ikke kan finde ud af er nu helt oppe på over 750.000 visninger samlet set!

7. December til 6. Januar

       16. Januar 2017

    Sketchy Ketchup fortsætter

Det går fint fremad nu med Sketchy Ketchup. Jeg har haft meget arbejde, så derfor er det ikke gået hurtigere, men nu er jeg da nået en del af vejen. Jeg fortsætter med at have en masse arbejde, men bestræber mig på også at få arbejdet på projektet her.

Du kan evt. se en lille video fra en voice-over indspilning med Mark, hvis du tjekker vores facebook side ud :)

       29. Oktober 2016

    Lille Sketchy Ketchup opdatering

Jeg har haft rygende travlt, så jeg har ikke fået lavet SÅ meget på Sketchy Ketchup, sorry.
En af de ting jeg har haft lavet, har været at være på en manuskriptskrivnings workshop med Nikolaj Schjerfig som lærer (50% af dem der skrev/skriver Broen). Det var vildt fedt og lærerigt. Men ellers har jeg bare arbejdet mine diverse jobs.

MEN, jeg ville bare lige informere om at jeg selvfølgelig stadig er i gang med Sketchy Ketchup, og så ville jeg lige oploade de her to billeder. Det første er både en fremvisning af den ene sketch, SAMT måske lidt også et billede rettet mod pigerne. I suppose.
Billede nummer 2, er så lidt mere rettet mod de teknisk interesserede personer derude :)
Husk nu at I kan se billeder i fuld størrelse, ved at klikke på dem :)

       22. August 2016

    Sketchy Ketchup opdatering

Undskyld den langsomme opdatering, jeg skal prøve om jeg kan oppe mig lidt.
Men ellers så her er lige et billede fra Sketchy Ketchup. Jeg havde en sketch hvor jeg insisterede på to specifikke skuespillere, men de kunne ikke filme på samme dag på noget tidspunkt, så min løsning blev at filme dem hver for sig. MEN, hvad er en scene uden et establishing shot? Svaret er: "Svær at finde rundt i", så jeg måtte være lidt kreativ da jeg skulle planlægge dette klip, hvori vi ser begge personer, side om side, filmet med to ugers mellemrum. Først Peter (den voksne mand), og så Mikkel to uger senere.

De billeder du ser nederst, er selvfølgelig de to enkelte optagelser. Og øverste billede er de to optagelser, sat sammen :)

       16. Juli 2016

    Jagten 3 opdatering

Ja den kører skam stadig i baggrunden, men det er noget tid siden jeg sidst har givet en lille smag på den, så her er lige et billede fra en effekt, som jeg brugte langt mere tid på at lave, end jeg burde, MEN resultatet er så også blevet okay fedt. Simpelt, men sejt :)
.
Dette er btw mysteriepersonen fra Jagten 3, til jer som måske tænker "Hvem er det?" eller "Hmm, er det Illusionisten?!".

       8. Maj 2016

    At kigge i kameraet

Til dem af jer som ikke allerede har set det, så har jeg haft oploadet to videoer, hvor der bliver kigget i kameraet, men hvor vedkommende nægtede at det var sket.
Det er altid sjovt når man har ret :)

Augusta kigger i kameraet (Jeg Ville Ønske)

Jakob kigger i kameraet (Katte Indbrudstyven)

 

       30. April 2016

    Update om Sketchy Ketchup

Jeg ville bare lige opdatere om Sketchy Ketchup, som vi startede op med at filme her i onsdags. Optagelserne blev gode, og vi havde det super sjovt under optagelserne.

Her er lige to Bag Kameraet billeder :)

       15. April 2016

    Sketchy Sketchy,,,, Sketchy Ketchup?

SÅ går vi i gang med optagelserne til det næste sketchshow, MEN en lille ændring. Det hedder ikke længere Sketchy Sketchy, nu hedder det Sketchy Ketchup. En ændring jeg også overvejede at lave forrige gang.
Hvorfor ændringen? Fordi det kan jeg bedre lide :)

       12. April 2016

    10 fun facts

Jeg må jo nok også hellere smide denne video op på siden her :)

10 fun facts om Katte Indbrudstyven

 

       3. April 2016

    Katte Indbrudstyven

Så kom filmen op her i fredags. Det er dejlig sort humor, nogle kan lide det, andre kan ikke, så tjek den ud, og se hvilken gruppe du tilhører.
Værs'go

Katte Indbrudstyven

 

Fraklip

 

Bag om

 

Animatic

       14. Marts 2016

    Katte Indbrudstyven release date

Til jer som ikke følger MDMart på facebook, så kan jeg lige fortælle at jeg har arbejdet en del på Katte Indbrudstyven her den sidste måneds tid. Det tog lige en uges tid før jeg kunne komme i gang med den igen, efter at have mistet min kat, som også spiller en vigtig rolle i vidoen, men nu er jeg kommet godt i gang igen, og har fået lavet en masse på den :)

Idéen var at få videoen op her i dag, men jeg har arbejdet meget på den den sidste tid, og må indse at hvis jeg skal være sikker på, ikke at misse et eller andet, så må jeg hellere vente med at smide den op, til jeg ved at alt det gode jeg kan tilføre videoen, ER blevet tilført. Så den kommer ikke op i dag, eller i morgen, men jeg nærmer mig hastigt dens afslutning.

En ting jeg kan give jer, er et billede fra den endelige video. Ikke noget specielt, men ja, det er lige hvad jeg har at give lige her og nu :)

       24. Februar 2016

    Katte Indbrudstyven farvelægning

En af de processer der ligger i at lave en film, er farvekorrekteringen, og farvelægningen. Nogle gange er det lige til, og andre gange er det et helvede!!
Som fx billedet nedenunder (venstre = original optagelse ::: højre = farvelagt), det første billede var meget nemt at lave, men billedet nedenunder var et mindre mareridt, eftersom det er filmet mens solen er på vej ned (i modsætning til første billede, som er filmet midt på eftermiddagen).

 

Og fx de billede neden under her. Første billede gik meget smertefrit, men næste billede var et stort mareridt. Kameraet ville ikke stille hvidbalancen, så jeg måtte bare få det med dårlige farver, og så rette det i redigeringen, hvilket ikke var nogen nem sag!!!Men det lykkedes da!.


Der er også klip som dette, som kun er lidt problematisk med farvelægningen, men tilgengæld er lidt tricky med tilførelsen af folkene udenfor. Men det der var den helt store tidsrøver, var dybdeskarpheden, som skal ændres løbende gennem klippet, som om det var kameraet der havde gjort det, men når virkelighedens verden er den, at det er en redigerings teknik.
Puha, det tog tid. Ikke at det var så besværligt igen, når man ved hvad man laver, men det tog meeeeget tid!

       5. Marts 2016

    Katte Indbrudstyven release date

Til jer som ikke følger MDMart på facebook, så kan jeg lige fortælle at jeg har arbejdet en del på Katte Indbrudstyven her den sidste måneds tid. Det tog lige en uges tid før jeg kunne komme i gang med den igen, efter at have mistet min kat, som også spiller en vigtig rolle i vidoen, men nu er jeg kommet godt i gang igen, og har fået lavet en masse på den :)

Idéen var at få videoen op her i dag, men jeg har arbejdet meget på den den sidste tid, og må indse at hvis jeg skal være sikker på, ikke at misse et eller andet, så må jeg hellere vente med at smide den op, til jeg ved at alt det gode jeg kan tilføre videoen, ER blevet tilført. Så den kommer ikke op i dag, eller i morgen, men jeg nærmer mig hastigt dens afslutning.

En ting jeg kan give jer, er et billede fra den endelige video. Ikke noget specielt, men ja, det er lige hvad jeg har at give lige her og nu :)

       24. Februar 2016

    Så gik Clyde bort (katten i "Katte indbrudstyven")

Ja, alt ER blevet optaget, og ja, filmen skal nok komme på et tidspunkt, men lige nu og her er der en anden (ikke MDMart) opgave jeg arbejder på, og så er det også ret hårdt for mig at klippe på videoen, mest fordi at hver gang jeg holder en pause af den ene eller anden grund, må jeg indse at min kat, Clyde, nu kun findes på min computer.
Det er stadig meget surrealistisk for mig, og han har været en del af min hverdag i de sidste to tredjedele af mit liv, så mit humør er heller ikke helt i top. Men som sagt, filmen skal nok komme, og den skal nok have været ventetiden værd, bare rolig :)

       18. Januar 2016

    Star Wars episode VII: The For Awakens - forfilm

Lidt ligesom med James Bond har vi også lavet en lille film som blev vist til præmieren af Star Wars episode 7. Denne video blev dog lavet anderledes end James Bond videoen, denne video blev nemlig lavet som om alt ting er filmet via overvågnings kameraerne.
.
Inde i salen mens der var præmieoverrækkelser, gik noget galt, og værten, Mikkel, var nødt til at forlade salen. Vi følger herpå, via overvågnings kameraerne, hvad der så sker.
Alt dette var noget som de så i salen (plus live optræden som foregik i salen foran publikum).

Star Wars - forfilm i biografen - Stjerneregn i Nykøbing Bio

 

Fraklip

 

Bag om

 

       3. Januar 2016

    James Bond SPECTRE forfilm

Som du måske ved, har jeg stået bag produktionen af en forfilm som skulle vises lige før galla præmiere fremvisningen af James Bond SPECTRE, i Nordisk Film biograf Nykøbing Falster.
Under gallaen, lige før filmen skulle til at starte, havde vi (eller rettere, >event folkene< eftersom jeg bare stod for filmen) klædt nogle ansatte ud i ondt Spectre tøj, og fået dem til at gå ind og forstyrre salen, og lade som om de overtog biografen, hvorpå vores lille film kom til syne, omhandlende James Bond (ny MDMart medvirkende Jonas Thorsager) som infiltrerede biografen og Spectre folkene, og satte den rigtige film på, i stedet for det hjernevasknings program, som Spectre folkene havde sat på.

For ikke at spolere ALT for meget, så se hellere selv videoen, og bagefter så synes jeg da også at du bør se ekstra materialet, som jeg har postet nedenunder :)

James Bond SPECTRE forfilm

 

Fraklip

 

Bag om

 

TV indslag

 

       16. November 2015

    Lidt om James Bond

I sidste opdatering nævnte jeg at jeg arbejder på et hemmeligt James Bond projekt. Det er stadig mere eller mindre hemmeligt, men nu er der kommet en video ud, som viser lidt fra projektet, og denne video kan jeg dele med jer.
Det handler kort og godt om en video der skal bruges i anledningen af James Bond Spectre præmiere aftenen i Nordisk film biograf Nykøbing Falster, hvor der yderligere vil være stor gala aften med filmen som tema.
Hvis du befinder dig i området, så er der stadig et par pladser tilbage, så du kan opleve eventet. Men hvis du vil se (den offentliggjorde video) promo videoen, så følg nedestående link, og scroll lidt ned til der kommer en video frem.

Link til promo videoen offentliggjort på facebook

       15. Oktober 2015

    Fem tusinde subscribers

Du er sikkert en af dem, så jeg vil gerne takke dig, samt en masse andre selvfølgelig, for at jeg har nået 5.000 subscribers på YouTube. Det er super fedt, og jeg lover at jeg nok skal prøve at få film ud så hurtigt som muligt, men som du måske ikke ved, så laver jeg også diverse projekter på sidenlinjen, og lige nu bruger jeg fx meget tid på et hemmeligt James Bond præmiere film projekt, samt et Star Wars præmiere film projekt, begge som jeg ikke kan afsløre så meget af, plus jeg har fuldtidsjob ved siden af, så jeg har desværre en masse at se til, MEN, det er kun fordi jeg er i fuld gang med sjove ting :)

       26. September 2015

    Nyt om Katte indbrudstyven

I dag skulle vi have filmet det absolut sidste til Katte indbrudstyven, men eftersom katten valgte at flygte fra sættet, og han lig'som var en del af den ene optagelse, så mangler vi stadig en enkelt optagelse. Men det er en nem og simpel optagelse, så den klarer vi nemt en anden god gang.
Det gik hurtigt med dagens optagelser, der var ikke så mange, og de var ikke så svære, kun den vilde vind, og den dumme sol som var god til at undgå skyerne (og til denne optagelse skal skyerne helst stå FOR solen, for ikke at få for skarpt lys) var med til at sænke filmnings hastigheden, og ødelægge mit humør en smule, MEN vi kom da igennem det, og optagelserne ser ok ud.

Og nej desværre. ingen billeder denne gang.

       20. September 2015

    Travlt, men her er noget nyt

Okay her kommer noget jeg nu gerne vil confirm'e at jeg starter op på, før eller siden:
Sketchy Sketchy 3 :)
Jep, et nyt sketch show, måske lidt kortere (sådan 6-8 minutter i stedet for 13-15), men nu må vi se. Tanken er også at prøve nogle helt nye skuespillere af (plus et par af dem vi kender allerede), men så kan jeg heller ikke sige så meget mere. Du kan klikke på titlen (på linje 2) i denne update, for at læse en smule mere om det :)


Og så vil jeg også lige opdatere Katte indbrudstyven lidt mere, som nævnt i titlen har jeg meget travlt lige pt. så det går lidt langsomt med Katte Indbrudstyven, MEN, det går fremad.
Jeg tænkte jeg lige ville vise jer hvordan billedet i forrige opdatering, med greenscreen, ser ud, når det er færdigt.
Grunden til at det der er udenfor, er sat på med greenscreen, er fordi at udendørs og indendørs belysning om dagen, er MEGET forskelligt. Udenfor er det meget mere lyst end indenfor, hvilket vores menneske øjne korrigerer rigtig godt for, men et kamera kan slet ikke klare lysforskellen, så jeg synes det var en bedre løsning at klippe udenfor-delen ind, ved hjælp af greenscreen, hvortil jeg så selv kunne skrug op og ned for lyst så det macher lidt bedre.

       12. September 2015

    Katte Indbrudstyvens sidste film dag

Her i sidste uge filmede vi omtrent det sidste af Katte indbrudstyven, men så tog jeg videre, og der kom aldrig en opdatering på det. Men her er opdateringen så :)
Vi fik en masse gode optagelser, til trods for at det skiftevis regnede og ikke regnede, men heldigvis var kun få af optagelserne udenfor.

Ud over en lille (meget meget kort) video bid, får i denne gang også et lille billede fra en optagelse, for at vise at selv en simpel video som denne, også kan få brug for greenscreen.

Tryk her for video-biden

       21. August 2015

    Nye Katte indbrudstyven optagelser

Vi foretog i går nogle nye optagelser til Katte indbrudstyven, hvor ny MDMart skuespiller Jakob Møller Kristensen spiller med som naboen.
Der var lidt problemer med lyset, idet at de første optagelser er optaget ved tidlig eftermiddags tid, og disse nye optagelser er filmet ved aftentid, men forhåbentligt kan det rettes lidt på i redigeringen.
Alligevel fik vi da en masse gode optagelser ud af det, Jakob gjorde det så godt, at vi faktisk havde svært ved at holde masken under en del af optagelserne. Jeg har tilføjet endnu en lille bid af en optagelse, så I lige kan få et indblik i hvad det er jeg snakker om.

Tryk her for video-biden

       1. August 2015

    Katte indbrudstyven påbegyndt

I går startede vi optagelserne til Katte indbrudstyv, og det blev nogle rigtig gode optagelser, vi grinede i hvert fald en del.
Her den næste halvanden uges tid, er jeg ikke hjemme, så vi får ikke filmet det sidste før jeg kommer hjem, og derfor ville jeg efterlade lidt ekstra til jer fans. Så her er et billede fra optagelserne, samt en lille video-bid (6 sekunder) af et klip fra optagelserne, som jeg selv synes er ret komisk, og måske det klip jeg ender med at bruge.

Tryk her for video-biden

Husk nu at du stadig kan se animatic'en -> Katte indbrudstyven animatic

       12. Juli 2015

    Jagten 3 billede

En lille opdatering.
Jeg arbejder på diverse effekter til Jagten 3: Hele Verdens Hersker, men jeg kan ikke rigtig vise jer screenshots fra processen, eftersom det er slutningen af filmen jeg arbejder på, og det ville afsløre lidt hvad der sker. Men jeg kan dog vise jer dette close-up af en hånd, der gør noget magisk :) jeg fortæller ikke hvad, det må I vente og se.

       21. Juni 2015

Desværre!

Blandt disse manglende indlæg har der bl.a. været en opdatering omkring d. 4. april 2015 om,
at
10 ting piger ikke kan finde ud af
rundede EN MILLION visninger på YouTube, som den første danske YouTube video, som ikke var en TV udsendelse eller musikvideo fra en kendt kunstner.
 
Dette må siges at have været et stort øjeblik for MDMart kanalen. Det er en skam at dette indlæg
er blandt de mistede indlæg fra kanalens historie.

    Vi har nu den mest sete Danske YouTube komedie video

10 ting piger ikke kan finde ud af overgik tidligere på ugen Flamesman1's iPhone 7 unboxing i antal visninger, og i fredags d. 14. November overgik den RonikyComedy's Carsten og pædagogen, og blev herpå den mest sete danske komedie video/film på YouTube, med 920.000 visninger plus minus.

Hvis vi fjerner kategoriseringen; komedie video/film, og bare kigger på YouTube videoer på dansk (som ikke er TV-produceret eller skjult kamera/social event videoer), så når min research ud og siger at 10 ting piger ikke kan finde ud af ligger som den anden mest sete YouTube video på dansk.

Den video der overgår 10 ting piger ikke kan finde ud af i generel YouTube video på dansk (som ikke er TV-produceret eller skjult kamera/social event videoer), er Chili Klaus og Bubber eating world's hottest chili pepper, som faktisk har en engelsk titel, til trods for at den er på dansk (med engelske undertekster).

Nogle har nævnt RobotDrengene, men deres videoer har ingen tale, og er derfor internationale, da de ikke er rettet mod dansk talende folk.
.
En anden jeg har hørt nævn er
kebab sangen, også kendt som Du kan få kebab. Men den er TV produceret (DR). Der findes ikke-TV produceret videoer af den på YouTube, men de må anses for at være fan-videoer, og altså ikke originalt materiale.
.
Og så er der nogle videoer hvor man har taget et stykke fra en sang, og tekstet det til hvad det lyder som om de siger, frem for hvad de rent faktisk siger, men disse er selvfølgelig heller ikke med fokus på det originalt produceret materiale.
 

Nå men lad os fejre placeringen med et kig på videoen :)

       16. November 2014

    Jeg Ville Ønske på TV (se indslaget)

Som du kan se i oplægget nedenunder dette, er Jeg Ville Ønske blevet vist i TV, og vil stadig blive vist i morgen lørdag d. 8/11 kl.: 15:00-16:00 og søndag d. 9/11 kl.: 9:00-10:00 på. mere info i oplægget nedenunder.

Alle indslag på TV-M bliver lagt op sammen med selve hele udsendelsen, så jeg tænkte lige at linke til vores indslag. Så her er det:


Og hvis du vil se hele udsendelsen fra TV-M, som starter med et ret spændende indslag om Nykøbing Falster omfartsvejen, så er den her:

       7. November 2014

    Jeg Ville Ønske på TV

December nærmer sig, så hvorfor ikke komme lidt i julestemning med en god lille film på omkring et kvarter?
Hvis det skulle lyste, så har du nu muligheden for at se Jeg Ville Ønske på TV i denne uge,,, såfremt du på på Sjælland (minus KBH), Lolland, Falster eller Møn.
Udsendelsen starter med en kort introduktion af filmen og mig (Michael) og Mark, herpå vises filmen efterfulgt af et interview med mere fokus på filmens produktion, så kommer der fraklip, og herpå et afsluttende interview.

Her er et billede fra udsendelsen:

Du kan se det på Lokal Kanalen. Det er den kanal hvorpå der også er Nyheder på tegnsprog.
Tryk her for at se hvordan du finder kanalen, hvis du ikke ved om du har den.

Det er tv-m der sender, og nedenunder står vores sendetider, hvori indslaget er.
(indslaget kommer ca 19 minutter inde, så det tidspunkt står bagefter)
Mandag 22:00-23:00   --> 22:19
Tirsdag 15:00-16:00   --> 15:19
Onsdag 16:00-17:00   --> 16:19
Torsdag og Fredag sendes udsendelsen ikke
Lørdag 09:00-10:00   --> 09:19
Søndag 15:00-16:00   --> 15:19
 

       3. November 2014

    Jeg Ville Ønske der var et film billede

Ups, det er da muligt at jeg helt havde glemt at lave et lille film logo til Jeg Ville Ønske, så når man går ind på film siden, så er der ikke noget link til filmen!
Men det er der nu, for jeg har lavet det billede/logo du kan se nedenunder :)

       25. Oktober 2014

    En lille update

Så her i går fandt jeg ud af at der findes TO indbakker i sin facebook privat besked box. Den første hedder "Indbakke" og den anden hedder "Andet".

Det der er i "Andet" indbakken, er privat beskeder fra folk som ikke er venner med dig på facebook, og deri (i m min) lå lige en hel del fan mails og lignende, fra folk, fra helt tilbage fra starten af 2012. Fed overraskelse. Nå men dem har jeg da så fået svaret på nu, lidt forsinket i de fleste tilfælde, men bedre sent end aldrig.
Der er også visse andre irrelevante ting at finde i den mappe, det er derfor der stadig står (7) bagefter. Men prøv engang at tjekke din egen "Andet" indbakke ud, på facebook, det kunne jo være du også har beskeder fra folk, som du aldrig vidste du havde fået!

Der skal nok snart komme en update om 333 Bankrøveri i den ene eller anden form.

       14. Oktober 2014

    4.000 subscribers

Ville bare lige informere om, at MDMart nu har over 4.000 subscribers på YouTube, hvilket jeg da synes er ret så fedt :)

Ja, det var alt for i dag!

       2. Oktober 2014

    333 Bankrøveri

Undskyld stilheden, den skyldes at min computer brød ned, og jeg har skulle genindstallere alt, og havde lidt problemer med at anskaffe mig FrontPage (hvilket er det software jeg bruger til at lave og opdatere min hjemmeside i - I know, rimelig low-tech).

Og JA, NU er det OFFICIELT! 333 Bankrøveri er på vej. Vi har fået lov til at filme i nogle lokaler, som faktisk tidligere har været en rigtig bank, hvilket vil sige at vi har en stor bank boks dør i baggrunden af lokationen. Så stort tak til Thomas fra nyrc.dk for at lade os låne hans lokaler, han var super hjælpsom, så hvis du er interesseret i små (eller store) fjernstyrede biler, så tjek hans net butik ud. Han ved det meste om den slags, og kan stort set skaffe det hele, og det var som sagt hjemmesiden nyrc.dk.

Jeg har tilføjet et billede her nedenunder fra første klip i filmen, og ja, du ser skam rigtigt, 333 gør brug af en bombe med radiosender som våben, i dette afsnit af 333.

Mark har hjulpet mig med manuskriptet, og jeg tror på at det er noget af det sjoveste vi hidtil har skrevet, så se frem til den. I modsætning til 333 Biltyvs 8 minutter, vil denne video kun blive omkring de 3 minutter.

Hvis du ikke allerede følger MDMart på facebook, så skulle du tage at gøre det, for de har kendt til denne her nyhed i noget tid nu. Yderligere har de også set billedet, som er postet nedenfor denne tekst. Det er ikke et klip fra 333 Bankrøveri, men i stedet et klip fra en lille pause vi holdte, hvor Mukamba kaster alle pengene op i luften og nyder det :P

       21. September 2014

    Fjolleri på sættet af Jeg Ville Ønske

Vi havde det sgu sjovt, under produktionen af Jeg Ville Ønske, og det ses tydeligt i denne video, som er en sammenklipning af os der er fjollede, under optagelserne til produktionen.
Det er hverken fraklip eller sådan rigtigt ekstra materiale, det er bare fjollede mennesker :P

       25. August 2014

    Over 1000 views på rekord tid

Det tog kun lidt over to dage for Jeg Ville Ønske at være blevet vist 1000 gange. Helt klart en MDMart film rekord.

Folk har også taget utroligt godt imod den, med indtil videre 42 likes og kun én dislike, plus masser af ros i kommentarfeltet, samt personlig ros til mig fra venner og bekendte :)

Men den er også blevet rigtig god, og min frygt om at han-kønnene derude ikke gad se den grundet dens romantiske toner, er jo nærmest blevet latterliggjort med den respons den har formået at få.
Jeg ser mig ikke kaste mig ud i en romantisk komedie igen sådan lige med det samme, men det er skam ikke umuligt at det vil ske igen engang ude i fremtiden :)

Hvis du ikke har set ekstra materialet endnu, så tag at tjekke det ud engang. Der er en del, og jeg har smidt videoerne ind, her under teksten :)

FRAKLIP

Bag om: Manuskriptet

Bag om: Optagelserne

Bag om: Redigeringen


Originalt var rollen som "Casper" besat af Nicklas Holse, men da han ikke mødte op til optagelser, flere gange, blev han udskiftet med Casper Skouboe i stedet.
Her er et roughcut af de scener, Nicklas Holse nåede at indspille:

Alternativ scene 1: Dobbeltscene

Alternativ scene 2: Casper og Caroline udenfor til fest

       24. August 2014

    Jeg Ville Ønske

Så blev den endelig færdig sammen med en håndfuld ekstra materiale, som der linkes til, i slutningen af videoen, så sørg for at se den til vejs ende.

Ellers er der en liste længere nede, til alt ekstra materialet.


Ekstra materiale:
.
....Fraklip
....Fjolleri (kommer snart)
.
Bag om:
....
Manuskriptet
....Optagelserne
....Redigeringen
....Problemerne (kommer snart)
.
Alternative scener (med Holse i rollen som Casper)
....
Dobbeltscene
....Caroline og Casper til festen
.
Yderligere klip
....Knæ i skridtet
....Mukambas protein replik (denne video er svær at finde andre steder :P )

       21. August 2014

Desværre!

    Lille bitte 'Jeg Ville Ønske' update og nogle billeder

Som sagt, ret lille update, men jeg vil bare sige at jeg nu er nået så langt at jeg kan afsløre at Jeg Ville Ønske, vil blive omtrent 14 minutter lang.

Yderligere så tænkte jeg lige at opdatere billede listen til Jeg Ville Ønske. Dette er måske ikke de endelige billeder der havner på siden her (plus de mangler farvelægning), men så får du da et lille sneak peak i hvert fald :)

       23. Marts 2014

    Overraskelse

Jeg kan ikke lide at afsløre noget så tidligt, men det er et projekt jeg har arbejdet på at få skrevet i noget tid nu, og i dag satte jeg mig ned sammen med Mark, og så skrev vi ellers løs.
Jeg synes du skal prøve at trykke på billedet nedenunder :)

       19. Marts 2014

    'Jeg Ville Ønske' opdatering, pc crash og Jagten 3 crash!

I sidste uge, mens jeg selvfølgelig var godt i gang med at klippe Jeg Ville Ønske, crashede min computer tilsyneladende. Jeg prøvede diverse ting for at fikse den, men den gad ikke adlyde mine befalinger. Dumme computer.
Nå, men så måtte jeg jo tage den med ind til København (hos brormand) og få ham til at kigge på den. Brormand brugte det verdensomspændende gyldne tryk (golden touch), og ved et enkelt fingertryk på startknappen, virkede computeren uden fejl,,,, whaaaat!!!
Nå men den virker nu. Den har fået lidt medicin, selvom den åbenbart ikke fejlede noget alligevel, så det skulle gerne fungere ordentligt fra nu af.

Så her er et lille kig på hvad jeg bl.a. har siddet og redigeret:


MEN!!! På vej hjem i toget fra København, sidder jeg altid og klipper visuelle effekter sammen til Jagten 3, og det gjorde jeg så også denne her gang. Da toget er ved at nærme sig min station, trykker jeg 'gem' på projektet, MEN men men,, togføreren (eller hvem der nu står for det) har slukket strømmen tidligere end de plejer, og eftersom min bærbare computer ikke holder strøm særlig godt, lukkede min computer ned, præcis midt i mit 'gem'.
Er det skidt? Spørger du, og svaret er; JA, MEGET!!. Dette crashede nemlig mit projekt, og jeg har nu mistet adgang til godt 70 procent af de visuelle effekter jeg har lavet til Jagten 3,,, det er altså nu tredje gang at lortet har fundet en måde at crashe mine Jagten 3 visuelle effekter!!!!
Heldigvis har jeg en back-up fra små to måneder siden, så all is not lost. Men det var fandeme tæt på. Så nu skal jeg bare starte forfra på et par effekter, men det er da trods alt bedre end at starte forfra på ALT!,,, igen.

       18. Marts 2014

    750.000 visninger - tre kvart million!!!

Så nåede vi vi op på over syvhundrede og halvtreds tusinde visninger af 10 ting piger ikke kan finde ud af. Det er vildt at den er blevet set så mange gange, og lige så vildt er det, at der er mange som har lavet parodier/deres egne versioner af den, jeg føler mig meget beæret over at folk så godt kan lide vores lille skøre video, så tak til dig for at have tjekket den ud, og ikke mindst for at følge os på vores hjemmeside :)

Så del endelig videoen på facebook og vis den til dine venner og alt det der, vi skal jo gerne nå op på den hele million :)


       8. Marts 2014

    Sidste 'Jeg Ville Ønske' optagelser og 3000 subscribers

Her den anden dag fik vi så filmet det sidste til Jeg Ville Ønske. Det var en scene med Casper og Mark, i rollerne som Casper og Alex. Her nede under ses et billede fra optagelsen.

I mit tidligere indlæg skrev jeg at jeg hader at re-shoot'e fordi lyset aldrig bliver lige så godt, men i dette tilfælde var det heldigvis stik modsat. Lyset kom til at se en smule bedre ud end i de originale optagelser, og selve ping-pong'en mellem skuespillerne, var rigtig god. Så optagelserne er blevet en god del bedre end de originale, så det er jo lækkert nok.

Billedet nedenunder er fra de absolut sidste optagelser, hvor Casper skulle indspille et par voice-over agtige replikker til en telefon samtale i filmens første scene.
Jeg tror han nyder det :P

 


Til sidst vil jeg bare lige sige tak til alle jer derude der følger MDMart, specielt tak for at I nu har fået os op på over 3000 subscribers/abonnenter på YouTube :)
Og det endda selvom vi kun har udgivet to videoer sidste år. I styrer :D

       6. Marts 2014

    Ny skuespiller, re-shoot optagelser, og jeg er sgu lidt sur

I mandags filmede vi en scene om til Jeg Ville Ønske, efter at have droppet en skuespiller.
Det var rollen som Casper der blev skiftet ud, efter at Holse desværre ikke dukkede op til filmning, gentagende gange. Rollens nye indehaver hedder sjovt nok Casper, og det er hans første gang i en MDMart produktion, så velkommen til dig Casper.

Jeg er dog lidt sur og irriteret over at skulle re-shoot'e. Jeg hader at gøre det, af flere årsager. Lyset bliver aldrig lige så godt som første gang fordi man bare skal have det overstået, kameravinklerne bliver som oftest også lidt dårligere af samme grund, fokussen drillede og er ikke blevet perfekt, jeg skal bede skuespillere skal komme ud og filme noget de én gang HAR filmet, og så selvfølgelig at man føler man har spildt sin tid, første gang man optog scenen, og man skal redigere det igen, og man har spildt bånd og det ene og det andet. Og ikke mindst at der denne gang er blevet skiftet en skuespiller ud, hvilket jo altid er surt, plus filmen er blevet vildt forsinket,,, det var den blevet i forvejen, men nu endnu mere, og det hele er bare så øv.

Det jeg er mest sur over er dog belysningen, den var rigtig god første gang vi optog (du kan se klip fra første gang, ved at klikke her), og denne her gang var den sådan,,, varh. Ikke dårlig, men slet ikke lige så god som første gang. Og det er igen det der med at det bare skal overstås, og så fucker man op i tingene, plus jeg virkelig har brug for at jeg, alene, ikke skal være hele crew'et hver gang. jeg har brug for et crew, specielt til en produktion som denne.
Med det siger jeg ikke at skuespillerne ikke gerne hjælper til, det gør de skam. Men de ved jo ikke hvordan man skal sætte tingene ordentligt op. Specielt det at jeg ikke havde Mark med til denne optagelse (eftersom han ikke er med i scenen) var irriterende, for han er trods alt vant til diverse crew opgaver, så jeg kan give ham nogle få instrukser, og så kan han stille tingene klart næsten som jeg vil have det, og så skal jeg bare lige rette det ind.

Nu bliver det en depimerende opdatering, det var ikke meningen. Jeg er selvfølgelig glad for at vi har fået filmet, og glad for at vi har fået en ny skuespiller om bord (nu hvor vi var nødt til at droppe den anden). Produktionen går fremad, og jeg synes at optagelserne fra re-shooet'et er blevet gode i det store hele. Vi havde det sjovt under optagelser,,, skuespiller specielt (og det skal de da også have lov til), så det er slet ikke så deprimerende som teksten ovenover får det til at lyde. Jeg er bare små irriteret over en masse små ting, og samlet set bliver det til en stor ting jeg er meget irriteret over. MEN, filmen ser ud til at blive god, og vi mangler kun at filme én gang til.

Du kan også glæde dig, for der vil komme MASSER af ekstra materiale til denne her film. Mere end til I en verden hvor alle mænd er ens, og BEDRE endda. Så der er noget at se frem til for dit vedkommende :)


Her er så et billede fra re-shoot'et... og hvis du ikke ved hvad "et re-shoot" betyder, så betyder det at man har filmet noget om, som man ellers har filmet mindst én gang før.

       27. Februar 2014

    Maria Voss i Solgryn skjult kamera

Her for en uges tid siden kom en video frem på nettet, som var en skjult kamera reklame produktion for Solgryn, og en af de tilfældige forbipasserende var Maria, som har været med i nogle af vores MDMart produktioner, nok mest kendt som pigen der ikke kan gå på toilettet hvis der ikke er nogen der står stirrer på hende (10 ting piger ikke kan finde ud af).
Men her her Solgryn videoen så, den er faktisk meget sjov.
.


Yderlige (fordi jeg ikke har så meget ellers relevant nyt info) vil jeg bare lige sige at hvis du ikke allerede HAR set Frozen (eller Frost, på dansk), så er den helt klart værd at se. Jeg så den her i aftes, og var positivt overrasket.

       14. Februar 2014

    Se nogle fiiine billeder :D

Der er fortsat problemer med filmningen af Jeg Ville Ønske, men vi fortsætter med at prøve, og så må vi vel løbe tør for uheld før eller siden.
Der er ikke så mange nyheder at opdatere siden om, men fordi jeg ved jeg er væk de næste par dage, tænkte jeg at jeg lige så godt kunne give jer et eller andet.
Så her kommer nogle billeder fra de sidste par gange vi har filmet:
 


Frejlev og jeg øver hans replik. Alt imens er Mark faldet i søvn.

 

 
Her viser Augusta vores kreativt sammenbikset dolly frem, som vi brugte to gange under optagelserne af filmen. Dolly'en er sammensat af to træ planker - LEGO togskinner - LEGO tog - LEGO vejbane - mikrobølgeovn snurrerundt glasplade, og så selvfølgelig kamera rig'et.

 

 
I filmen forekommer en scene hvori Frejlev, som du også så på første billede, sidder i en bil, og snakker i mobil telefon. Det kamera jeg har er ikke et super godt low-light kamera, men med min "nyligt" anskaffede neat video plugin, kan jeg gå fra et billede så grynet som det til venstre, til et billede så fint som det til højre (det er selvfølgelig ikke perfekt, men det er ok).
(du skal nok åbne billederne i stor version, for at kunne se detaljerne ordentligt)

 


I tirsdags filmede vi så et par enkelte klip, og det var faktisk utroligt sjovt, men det er endnu hemmeligt hvorfor det var så sjovt, så det må I vente og se når bag om videoen engang kommer ud. I mellemtiden synes jeg I skal nyde dette fantastiske billede af Mark.

       7. Februar 2014

    Lidt info om produktionen

Der har i hele starten af år 2014 været diverse problemer med at få filmet de resterende optagelser til Jeg Ville Ønske, men vi nærmer os de sidste par shots, hvorpå arbejdet vil ligge på at få klippet filmen færdig, og hvad det ellers indebærer.
Undskyld jeg ikke har opdateret så meget, men der har ikke været de fedeste opdateringer at komme med. Jeg håber at dette billede nedenfor, kan råde bod på det,,, måske nok mest hos tøserne derude.
Og ja, det er fra en optagelse af filmen, som er meget meget kort med i den endelige film.

Så hvis du skulle undre dig. Ja, Mark har trænet lidt siden I en verden hvor alle mænd er ens.

       3. Februar 2014

    Et par billeder

Her over weekenden har vi fået optaget et par ting til Jeg Ville Ønske. Det er blevet nogle fine optagelser, og jeg kommer måske med lidt mere info om det på et senere tidspunkt, men lige her og nu vælger jeg bare at vise jer to fine billeder fra en fest scene optagelse :)

       13. Januar 2014

    Velkommen til 2014, her er en 'bag om' video

Så blev det 2014, og så fik jeg lavet den bag om video til I en verden hvor alle mænd er ens.
Det er igen en video som fokusere mere på det tekniske og visuelle, men dog på ingen måde lige så meget som VFX frikvarter breakdown videoen.

Jeg snakker i videoen hovedsageligt om problemer og problemløsninger, og fortæller om tricks jeg har brugt til kreationen af filmen. Den er faktisk ret underholdende og kun ca. 5 et halvt minut lang, så tjek den ud :)

Bag om 'I en verden hvor alle mænd er ens'

       6. Januar 2014

    10 fun facts om 'I en verden hvor alle mænd er ens'

Lidt underholdende bag om viden fra produktionen I en verden hvor alle mænd er ens.
Med mindre du er en jeg kender personligt, og har fortalt disse ting til, så tvivler jeg stærkt på at du skulle have kendskab til bare en af disse ti ting :)

10 fun facts

       29. December 2013

    Knæ i skridtet

I dag har vi filmet den sidste vigtige scene der foregår udenfor, til projektet Jeg Ville Ønske, og det er sjovt at tænke på forskellen af hvor koldt det var at filme udenfor i dag, fra hvor ikke særlig koldt det var at filme udenfor for kun et par uger siden. Ja faktisk filmede vi også udenfor i mandags, og der var det faktisk ikke specielt koldt. Sjovt.

Det var en kort scene vi skulle filme, og heldigvis holdt vejret. Dagens skuespillere var Augusta og Holse, så Mark kunne få sig en velfortjent fridag.

Dagens scene handler kort og godt om Caroline (Augusta) som undrer sig over hvor Alex (Mark) bliver af, så hun spørger Casper (Holse), om han ikke lige kan ringe til ham. Grunden til jeg fortæller hvad scenen gik ud på, er, så du måske kan forstå klippet nedenunder lidt bedre. Det er lidt 'bag om' video, fra optagelserne i dag, og,,, ja, jeg synes bare du sku' tage at se det, det er sjovt :)

Klip fra 'Jeg Ville Ønske' - Knæ i skridtet

       20. December 2013

    En opdatering

I dag har Mark og jeg mødtes kl. 14 og filmet til 23, kun med et par korte pauser imellem, så vi er vidst begge to rimeligt udkørte. Ja faktisk er det tredje dag, ud af ugens første fire dage, vi filmer, men vi har så også nået en hel del på de tre dage, og endnu vigtigere, det er blevet godt :)

Jeg selv har to filmdage til i denne uge (hvis ikke der forekommer problemer), hvoraf Mark er færdig for denne uge, med mindre vi finder ud af noget søndag, hvoraf vi så vil have filmen filmet  99% færdigt, men nu må vi se hvad der sker. Jeg vil i hvert fald se frem til Juleaften, som værende en god slap af dag, og så får man gaver :D ,,, fuck, jeg skal også lige have styr på de sidste gaver, zzzz, træææt.

Her er et billede fra optagelserne af samme scene som vi filmede i dag, dog er dette billede fra i tirsdags.

       19. December 2013

    Som lovet, et 'Jeg Ville Ønske' sneak peek,,, hmm, nej to:

Jeg sagde jo der ville komme et billede fra Jeg Ville Ønske som KUN bliver oploadet her,,, i hvert fald for nu, måske om noget tid vil jeg også vise den frem på vores facebook side, som btw er facebook.dk/MDMartDK, hvis du stadig ikke følger os der. Og vores YouTube kan du subscribe til, ude til højre, men det har du vel allerede gjort. Går ud fra de fleste af jer er her på grund af YouTube oploadsne.

Nå men lidt info om billedet:
Uden at ville spoile alt for meget, så kan jeg sige at dette er rollerne Alex og Caroline, som her sidder og har en sød lille samtale. Mark og Augusta er absolut perfekte i disse to roller, og enhver fordom jeg må have haft for at lave romantiske film, er røget ud af vinduet efter at have arbejdet på det her projekt, med de to som mine hovedskuespillere.


Det her er et billede fra den endelige film
 

Billedet nedenunder er endnu et billede som kun I besøgende her på MDMart, får at se. Det er, som du nok kan gætte, fra samme scene som sneak peek billedet i forrige opdatering, men er et billede der viser rigtig godt, hvor gode Augusta og Mark er at arbejde med. Der er en rigtig god kemi mellem dem, specielt når de spiller, og de er yderst professionelle, og så skader det jo heller ikke at de ser godt ud.
Billedet (nedenunder) er fra efter der er blevet sagt "cut", fra et øjeblik i filmen hvor de skal sidde lidt awkwardly ved siden af hinanden.

       17. December 2013

    'Jeg Ville Ønske' billede

Her er et billede fra optagelserne af Jeg Ville Ønske. Jeg sidder og instruere Emma (en helt ny MDMart skuespillerinde) i hvad hun skal gøre i dette klip, mens Augusta (også helt ny MDMart skuespillerinde, men som jeg går ud fra du har set på et tidligere oploadet billede) sidder og venter på vi skal i gang :)

Dette billede er også på vores facebook side facebook.dk/MDMartDK, men hold dig opdateret på denne side, for jeg kan fortælle dig at der snart kommer et billede fra filmen, eksklusivt på denne side kun.

       13. December 2013

    I en verden hvor alle mænd er ens

SÅ ER DEN HER!
Jeg har I en verden hvor alle mænd er ens færdig, samt Fraklip, Slettet scene og en video ved navn Mark får lussinger. en Bag om video og 10 Fun Facts video kommer også på et tidspunkt.

I en verden hvor alle mænd er ens


Fraklip

Slettet Scene - Forlænget slutning

Mark får Lussinger

       4. December 2013

Desværre!

    VFX frikvarter

Så er den har! Den effekt fyldte, fjollede sci-fi prægede og komiske VFX frikvarter.
Hvor er det dejligt at oploade et MDMart projekt igen, det er nu alligevel lidt for lang tid siden, men så er det godt at starte op med en dejlig kort video man kan se igen og igen.

Husk nu også at se Fraklippene, og hvis du ikke allerede ER abonneret til MDMart på YouTube, så tag at blive det, plus selvfølgelig MDMartEkstra, hvor alt ekstra materialet ligger, og så vil du blive notificeret så snart nye ting bliver oploadet.
Men uden yderligere omsvøb, her er den så;

VFX frikvarter


Og her er fraklippene:


 

       9. Oktober 2013

    'VFX frikvarter' coming soon

Undskyld jeg kun fik lavet én opdatering i sidste måned,,, og måneden før den, jeg har bare haft en masse ting at se til, og så har der selvfølgelig også ligget meget arbejde i diverse MDMart projekter.
Det er nu heller ikke fordi vi ikke har filmet eller har haft andet der kunne skrives en opdatering om, det er bare ikke lige blevet gjort, så det må jeg prøve at blive lidt bedre til.

Men ja som overskriften siger, så kommer VFX frikvarter meget snart, jeg har faktisk bogstaveligt talt lige set den renderede færdige version,,, dvs. nu hvor jeg har set den, er der et par enkelte ting jeg lige vil rette lidt op på, hvilket så teknisk set gør den til en ikke færdig version, men det er en version med alle effekter i samt color correction, og som jeg skal bruge til en fremvisning på den skole jeg har optaget den på, senere i dag (om seks en halv time,,, så jeg må heller få sovet lidt).

Nå men jeg vil ikke komme med en sådan opdatering og så ikke give jer et eller andet, så her er et billede fra den sidste effekt jeg sad og lavede, som er en fod der smelter:


klik på billedet for at gøre det større

       1. Oktober 2013

    OH MY GOD! EFFEKTERNE SER JO FUCKING NICE UD!!!

Ja undskyld jeg bander, men det gør de altså. Jeg snakker jo selvfølgelig om VFX frikvarter, jeg er nået så langt at jeg næsten kan se hvordan effekterne ser ud når de er helt færdige, og de ser OVERRASKENDE gode ud. Det er lækkert at se at det man har brugt så lang tid på, rent faktisk virker, specielt når man har gået og hældet mere til at det faktisk nok ikke ville blive så godt endda.

Hvis du ikke følger MDMart på facebook (tryk her, og tryk 'synes godt om' hvis du gerne vil følge os), så er her lige et billede jeg oploadede til vores side derinde:


klik på billedet for at gøre det større

Billede viser en del af redigerings fasen, hvori jeg skulle klone Sharif (en af eleverne) en masse gange. Jeg vil ikke sige hvorfor, da billedet i sig selv er delvist en spoiler, men jeg kan sige et effekten ser super fed ud, OG jeg har fundet en mega awesome lydeffekt til den også. Jeg er positivt overrasket over denne effekt, eftersom jeg kun havde en meget lille idé om, hvordan effekten skulle ende med at se ud, og absolut ingen idé om hvordan den skulle lyde, eller hvordan jeg skulle finde en lydeffekt der passede.

MEN, episk som multiplicerings effekten ser ud, er det ikke den effekt jeg er mest vild i varmen over (så at sige). Nej den effekt jeg er mest oppe at køre over, er en effekt som har vist sig at være meget genstridig at lave, meget tidskrævende og nærmest umulig. Den har krævet en hulens masse innovation i det at man kun kan lave den ved hjælp af et specielt kamera, eller et specielt program, hvoraf jeg hverken har det påkrævede kamera eller det påkrævede program, og yderligere er den filmet under de værst tænkelige forhold (hvilket der desværre ikke var noget at gøre ved på filmdagen), OG så er den lavet i Adobe Premiere Pro, som IKKE er et VFX program (faktisk er alle effekterne lavet i dette program).
Jeg er overbevist om, at de fleste andre film klippere ville have givet op, eller nøjedes med en dårlig version af denne effekt, og aldrig været nået til hvor jeg er nået til nu. Det er ikke for at sidde og rose mig selv, men fuck hvor er det godt gået. Det er nemlig lykkedes mig at tage lave en optagelse filmet i 25 billeder i sekundet, og skruet hastigheden ned fra 100% til 5%.
DET ER FUCKING 20 GANGE LANGSOMMERE END ORIGINAL FARTEN, OG DET ER UDEN ET KAMERA DER KAN FILME I SLOW MOTION, OG UDEN ET PROGRAM DER KAN LAVE SLOW MOTION, DET ER GJORT MANUELT, og det bedste af det hele er; DET SER FUCKING NICE UD! DET FUNGERER FANDEME!!!

Ja undskyld men jeg er rimelig oppe at køre over at det virker bedre end hvad jeg turde håbe. Jeg har faktisk arbejdet en masse på de andre effekter, og ladet denne effekt ligge stille i noget tid, fordi jeg har været bange for resultatet, og om min teori til hvordan det skulle komme til at fungere, nu også ville virke. Det har været en af de der 'Schrödingers kat' situationer (som du ved hvad betyder hvis du har set 'the Big Bang Theory').

Jeg vil efterlade dig med endnu et billede. Det er et billede jeg også postede i en tidligere opdatering, så det er ikke nyt, men det er fra den slow motion effekt jeg snakker om, det er nemlig en person der hopper i slow motion, så til alle jer (eller nok mere; de få af jer) som troede det var en eller anden nem slow motion effekt jeg snakkede om, så kan I tro om igen, det er nemlig noget af det sværeste slow motion man kunne lave, som jeg har fået til at fungere på min innovative måde (altså en person i fri bevægelse - til dem der endnu ikke havde fanget den)


 

       4. September 2013

    VFX billede

Long time no see, hvordan kan det dog være? Tjo, jeg synes ikke jeg har haft noget videre interessant at fortælle. I hvert fald ikke interessant og positivt nok.
Jeg har dog stadig arbejdet en del på diverse projekter, samt andre ikke MDMart relaterede projekter. Mht. MDMart projekter har jeg til VFX frikvarter, klippet enkelte personer ud af 187 billeder. Det var kedeligt.

Jeg har heller ikke så meget at sige i den her opdatering andet end at her er et fint billede fra VFX frikvarter. Der kommer forhåbentligt snart mere.

       19. August 2013

    What song are you listening to?

Jeg var ude og filme en video i København, sammen med Maria, her i torsdags. Det er en "what song are you listening to" video.
Hvis du ikke kender til den slags videoer, så er det en video hvor man spørger tilfældige folk på gaden som hører musik, hvilken sang de lytter til lige nu, de svarer, hvorpå sangen spiller i et par sekunder, og så går man videre til den næste. Idéen er bl.a. at give folk et udvalg af helt tilfældige sangen, som er værd at lytte til.


 

       22. Juli 2013

    Den mest episke video jeg har lavet

Som du jo nok ved, laver jeg tit og ofte fjollede videoer ud af det materiale jeg har fået til mine film, men denne gang har jeg overgået mig selv.
Mark under bruseren, med en Tuborg, tilføjet lyserødt filter, med Whitney Houston i baggrunden. Kan det snart blive bedre?

Den her video vil nok falde specielt i god jord hos alle de 13-14-årige piger derude, som er faldet for Marks,,, Markhed. Men den vil klart også være højdepunktet på alle andres dag.

Lad os ikke tøve mere end højest nødvendigt. Jeg giver dig hermed;

Mark & Tuborg
will always love you


 

       12. Juli 2013

    Buksetyven Storyboard

Jeg besluttede mig for at smide en storyboard sammenligning op, til min Buksetyven video. Og med denne Storyboard video, er det nok også det absolut sidste ekstra materiale jeg har at kunne byde på fra Buksetyven.

Enjoy


 

       24. Juni 2013

    Lidt sjov

Omkring da Sketchy Sketchy 2: SLUKKEDE DU LYSET! var ved at være færdig, indså jeg at der var utroligt meget nøgenhed og hentydninger til sex i den, og det syntes jeg var ret så sjovt. Efter at have ligget lidt stille i noget tid nu, kom jeg til at tænke på det igen, og jeg har nu klippet en kort video sammen med alt det førnævnte materiale i (både fra selve sketch showet, og fra bag om optagelser), tilføjet noget god musik, og voila :D


En anden lille nyhed er, at jeg nu (endelig) har fået lavet et film ikon billede halløj, til Sketchy Sketchy 2, hvilket nok også må siges at være på tide nu her efter et helt halvt år.
Grunden til jeg ikke har lavet et tidligere, er at mit billedmanipulerings program, ikke overlevede at min computer gik ned (der kort tid efter at Sketchy Sketchy 2 blev oploadet). Programmet har jeg stadig ikke, men nu tænkte jeg at det kunne være nok, så jeg lavede billedet her ved hjælp af mit video redigerings program, og helt almindelige Paint :P

Her er det så

 

       22. Juni 2013

    VFX frikvarter optagelser udenfor

I dag var Mark og jeg ude og filme det meste af hvad der foregår udenfor, i VFX frikvarter. Desværre var der et par personer der ikke mødte op, så det var ikke alt der kunne blive filmet, men det er heldigvis den nemmeste del der mangler, hvilket vil sige at den kan filmes kort og enkelt.

Vi filmede med halvdelen af en 7. klasse fra Lindeskovskolen, og vejret bød på 26 grader, og meget lidt blæst, så det var super. Ungerne,,, kan jeg kalde dem 'ungerne'? .. Jeg kalder dem 'ungerne', så ved du hvem jeg taler om. - Så ungerne var rigtig gode at filme med, og jeg synes på ingen måde at det her har afskrækket mig til ikke at arbejde med børn og unge igen, tværtimod. Skulle jeg lave et mere seriøst og skuespiller baseret projekt, skulle jeg nok holde en audition for at sikre mig lidt skills hos de unge, men til lige præcis det her projekt, synes jeg at de har klaret det ganske glimrende, så det har været en god dag.
Og så var det fedt at Mark gad bruge tid på at komme og hjælpe, selvom han ellers havde en travl dag med masser af ting der skulle ordnes og gøres. Det var i hvert fald ikke gået lige så smooth, hvis ikke jeg havde haft en makker til at holde greenscreen'et og hente ting jeg skulle bruge, ja i bund og grund kunne jeg nok ikke have haft en bedre hjælper, han vidste præcis hvad jeg havde brug for, når jeg skulle bruge noget, så det var nice.


På vores facebook gruppe kan du af og til se billeder fra filmoptagelser, som ikke bliver vist frem her. Det her billede fra VFX frikvarter, er fx pt. kun på facebook (lige med undtagelse af det her sneak peek)

       18. Juni 2013

    VFX frikvarter, med billede

Kort før alt det der Log Out startede, kom jeg til at tænke på hvordan et almindeligt skolefrikvarter mon ville se ud, hvis man kunne tilføje visuelle effekter direkte i virkeligheden. Det kom der så et lille projekt ud af, og i dag var første filmdag.
Projektet hedder VFX frikvarter, og vi har kun filmet en kort scene med lærerne i dag, men den blev til gengæld også rigtig god. Nu ser jeg bare frem til at tage ud og filme børnene på legepladsen (som jeg selvfølgelig har tilladelse og underskrifter til og alt det der).

Jeg, Michael, har btw også fødselsdag i dag. Jeg fylder 24 :D

Her er lige et billede fra VFX frikvarter

       14. Juni 2013

Desværre!

Blandt disse manglende indlæg har der bl.a. været en masse opslag omkring
Sketchshowet Sketchy Sketchy 2, hvilket er en skam, da denne video senere gik hen
og blev den absolut mest sete danske video på YouTube, med over 30 millioner visninger,
hvilket slog både 10 ting piger ikke kan finde ud af, og 10 ting drenge ikke kan finde ud af, af pinden.

De to "10 ting" videoer er på nuværende tidspunkt ikke engang i top ti'en af de mest sete danske videoer, men Sketchy Sketchy 2 holder stadig førstepladsen, med over dobbelt så mange visninger som andenpladsen, "Ikke mere mælk" af Mika & Tobias.
Af denne årsag kunne det have været interessant at se,
hvilke opdateringer jeg lavede om denne video.

Én ting har jeg dog kunnet finde frem; nemlig en gammel facebook opdatering som mest var tænkt
som en spøg, men som i den grad forudså Sketchy Sketchy 2s skæbne:


Sketchy Sketchy 2 udkom d. 24. november, 2012
Så det er tydeligt at se at projektet var i produktion i lang tid.

    100.000 visninger

Så skete det. Efter godt og vel et år er 10 ting piger ikke kan finde ud af kommet op på over 100.000 visninger på YouTube.
Fantastisk.

Og derudover har jeg også lavet filmbilledet til 10 ting drenge ikke kan finde ud af

       20. April 2012

    10 ting drenge ikke kan finde ud af, plus fraklip

Så er filmen blevet færdig og oploadet sammen med fraklip.
Tjek det ud, og husk du kan downloade det fra siden her, bare gå ind på 10 ting drenge ikke kan finde ud af siden

10 ting drenge ikke kan finde ud af

FRAKLIP

       19. April 2012

    Billeder og 500 abonnenter

10 Ting drenge ikke kan finde ud af er faktisk færdig nu, men jeg vil lige lave noget fraklip eller noget,,, måske, før jeg oploader filmen. Den vil dog snart komme op, bare rolig :D

Her er i mellemtiden nogle billeder fra den:

....

Derudover har jeg nu fået over 500 abonnenter på min YouTube kanal.
Fedt, fedt, fedt :D

       17. April 2012

    Anden 10 ting drenge ikke kan finde ud af film dag gik også godt

Ja titlen siger det hele,, eller rettere, det vigtige :D
Vi fik filmet i dag, søndag, en god del sketches. Syv sketches faktisk, på kun én dag. Det var lidt vildt. Vi filmede også i ni timer dog, så det var en god mængde arbejde vi fik pløjet igennem.
Heldigvis var alle friske og hjælpsomme og i godt humør. Vi havde det super sjovt på settet og tog den med ro, og fik, hvad jeg vil kalde, kvalitets optagelser. I hvert fald når man tænker på hvad vi havde til rådighed, og den tid vi brugte.
Som sagt var alle hjælpsomme, specielt Mark og Christian som jeg nu har sat som Produktions Assistenter på filmen, eftersom de flyttede rundt på alle tingene (som skulle flyttes rundt på) sørgede for at lys var tændt hvis jeg ikke lige var i nærheden, at ting ikke blev efterladt, at sketch listen blev opdateret under vejs, og meget andet. Det var dejligt at have nogen der gjorde det arbejde jeg ellers selv skulle have gjort, og så endda uden at jeg skulle bede dem om det (generelt set er alle altid gode til at spørge om de skal hjælpe).

Jeg har ikke nogen (flere) billeder til jer endnu, men jeg vil lige linke endnu engang, til denne fantastiske video af Mark der danser:

       8. April 2012

    Første 10 ting drenge ikke kan finde ud af film dag gik godt

Som du nok har regnet ud fra overskriften, gik første 10 ting drenge ikke kan finde ud af filmdag med Mark, rigtig godt. Vi fik nogle rigtig gode optagelser med Mark der danser.
Her er et fint billede:

Optagelserne af Mark der danser, var så episke at fordi vi kun skal bruge ca. to sekunder af det i selve videoen, redigerede jeg en helt anden video med Mark der danser, og smed den op på min anden YouTube kanal, MDMartEkstra.
Tjek den ud her:

       7. April 2012

    Et par nyheder

Den kommer. Den er på vej. Det som mange har efterspurgt. Det som mange har ventet på...
Uden mere tøven, lad mig fortælle dig at 10 ting drenge ikke kan finde ud af er på vej :D
Ja, vi har tænkt lidt over det, og vi synes godt vi vil lave en video om 10 ting som drenge ikke kan finde ud af, og vi lover at den nok skal blive lige så sjov som pigernes, hvis ikke sjovere :D

Herudover er der også kommet en masse andre idéer på bordet. To af dem er specielt gode.

Den første er En Liter Mælk, som er en sjov lille video vi vil lave til sommer engang. Den omhandler en dreng der skal ned og købe en liter mælk, men som på vejen bliver tilbudt stoffer af absolut alle han møder.
Det virker som en sjov idé, og med lidt gennemtænkning burde den kunne blive værd at bruge sin tid på.

Den anden idé er en ny serie som ikke har en endelig titel endnu, men jeg kalder den for Mænd og Kvinders tankegang.
Hvert afsnit vil vise en dreng og en pige i samme situation (nogle gange sammen, nogle gange for sig), og hvilke tankegange der går gennem hovederne på dem.

En sidste nyhed er denne, at jeg har oploadet 333s onde rap, fra 333 Biltyv, som man hører blive spillet i bilens radio.
333s Den Onde Rap er godt og vel et halvt minut længere end hvad du hørte i sketchen, så hvis du vil høre en ond OND rap, udført af selveste Mukamba, så bare tryk på knappen nedenunder, og så skal du bare se løjer ... høre løjer.

       5. April 2012

    3 måneder siden!!!

Wooow, er det virkelig tre måneder siden jeg sidst opdaterede siden!
Nå, men det skyldes nu lidt at jeg ikke har været hjemme siden starten af Januar, og har haft travlt siden da. Men nu er jeg her for at give jer lidt opdatering på hvad der er sket her på det sidste:

OK så lad mig starte med noget visuelt, et billede fra Jagten 3.

Det her er et billede fra det største effekt klip i hele filmen. Filmen vil i sig selv indeholde laaangt flere effekt klip, end nogen anden produktion jeg nogensinde har lavet, så det tager lidt tid at lave dem, men ikke længere tid end beregnet.
Som tidligere nævnt er den færdige film ikke skemalagt til at have sin præmiere, før sommer.
Jeg har stadig ikke særlig mange billeder fra filmen som kan oploades, da jeg ikke color corrector det jeg laver, før senere henne i processen. Plus jeg hovedsageligt har fokuseret på effekt klippene, så som dette.

Nå men nok om Jagten 3. Sketchy 2 nærmer sig også sin afslutning. Jeg har klippet flere af de manglende sketches færdige, og mangler nu kun en lille del, men jeg ved stadig ikke hvornår jeg har tid, da jeg i den nærmeste fremtid, får meget travlt igen. Så du må være tålmodig lidt endnu.

Den seneste nyhed om 333 Biltyv (som ER oploadet, hvilket du nok ved) er, at jeg har mistet alle data jeg havde om den. Min bærbar gik ned for to måneders tid siden, og det gjorde at jeg mistede alt mit 333 Biltyv (heldigvis EFTER jeg havde oploadet filmen). Såååh, nu ved du hvorfor der aldrig rigtig kom en "bag om" video.
MEN, fortvivl ej, for jeg har stadig alle rå filerne og tidlige versioner af den redigerings fasen på min stationære. Så alt er ikke tabt, det er kun min bærbar (som indeholdt alt fra start til slut) der mistede det hele. Og heldigvis var det den eneste ting der forsvandt helt. Alt andet blev redet (med undtagelse af et par enkelte filer her og der, men ud over Biltyv, var det ca. en 99,9% restoring af min computer).

Mundane Ninjas
Jeg har kigget lidt på forskellige steder det kunne være muligt at få folk fra, til at udføre diverse parkour og gymnastiske ting, til min Mundane Ninjas serie, og så har jeg gjort mig nogle tanker om, hvad præcist et afsnit skulle indeholde. Men jeg har ikke skrevet noget endeligt, eller kontaktet nogen endeligt. Jeg vil lige færdiggøre min skoleophold først.

Hmm, det var vidst hvad jeg havde at sige. Mere eller mindre.
Jeg håber på jeg ikke er tre måneder igen, om at opdatere en nyhed.
Om ikke andet er du altid velkommen til at sende mig en mail eller skrive i vores gæstebog.

:D

       28. Marts 2012

    2012

Så er der kun små 11½ måneder til at jorden går under. Endnu en grund til at få lavet så mange film i år som overhovedet muligt. Ikke at jeg tror på at jorden går under i December i år, men hvorfor ikke være på den sikre side, og udskyde så lidt som muligt til næste år? :D

Men ellers ville jeg bare lige ønske jer et godt år 2012, og så ellers lige nævne en ting, som jeg glemte at sige i forrige opdatering:
Jeg har købt mig noget mere lysudstyr. To gange 300 watts pærer m/ softbox og stativ (selvfølgelig), og derudover fik jeg også et dejligt stort ægte greenscreen tæppe med i købet, samt nogle chroma key instruktions DVDer og program, med. jeg har ikke lige tjekket DVDerne ud endnu, men det må jeg hellere få gjort på et tidspunkt, snart.

Nå men god dag og godt år til jer allesammen.

       2. Januar 2012

    Godt Nytår

Så er det sidste dag på året, og hvad havde dette år så at byde på fra vores side af, hmm:

10 ting piger ikke kan finde ud af
Livet Handler Om
og 333: Biltyv

Tjaa, det var ikke det vilde... Faktisk en smule skuffende, selvom alle tre film til gengæld blev rigtig gode.
Dog har jeg da lavet flere projekter end det, hvis man tæller mine filmskole film (som ikke er at finde nogen steder desværre), ViLaverFilm og Return the Cups, med.

Nå, men hvad vil 2012 så få at byde på? Jo nu skal du høre;
2012 vil selvfølgelig komme med Sketchy Sketchy 2, som vi forhåbentligt får færdigt relativt tidligt på året. Så er der Jagten 3, som jeg regner med, og håber på at kunne oploade engang til tidlig sommer.
Derudover vil jeg stadig gerne både lave den komiske krimi film og Gyser film som der står i Fremtidige Film over til højre, og så håber jeg da på at kunne finde en gymnast til Mundane Ninjas også. Alle tre projekter kommer nok til at blive lavet til sommer. Måske gyser filmen bliver skubbet til efteråret eller vinter. Jeg ved det ikke endnu.
Jeg har også en håndfuld idéer til nogle korte hemmelige projekter til
julen 2012, men dem vil jeg selvfølgelig ikke komme nærmere ind på her og nu.
Så har jeg en idé til en one-shot action sekvens, men jeg har ikke tænkt den helt igennem endnu.
Og, så har jeg også idéer til Sketchy 3, meeen, lad os nu lige få 2'eren færdig først :D

Alt i alt, så regner jeg med at få en del projekter lavet i år 2012
Las os håbe på at det også bliver tilfældet :D

TUSIND tak for de nu i alt 241 abonnenter på min YouTube side,
og Godt nytår til jer allesammen.

       31. December 2011

    Julen nærmer sig

Jeg føler det som om at en uge er lige så kort som en dag, om fire dage er det jul, jeg har stadig kun købt et par enkelte jule gaver, og hvor er sneen henne!?

Jeg har arbejdet en masse på filmskolen, så jeg har stadig ikke fået mere fritid, MEN, jeg har dog fået lavet noget mere på Sketchy 2. Testerne 1 og 2 mangler kun bluescreen effekter, Kraftspring er færdig, Alene hjemme 3 mangler kun lyd, det samme med Negermand. Blind mand i tøjbutik mangler dog stadig en del, men den er ikke så svær at lave. Jeg håber på at kunne få Sketchy 2 færdig snart, men lad os nu se hvad tiden bringer.

Jeg har klippet lidt på Jagten 3 også, og jeg er næsten færdig med en meget meget fed effekt. Samme effekt der gør at jeg i en måned har gået med dårlig ryg, grundet et lidt mislykket stunt, men det ser godt ud til gengæld, så det var i det mindste ikke forgæves :D

Mens du venter kan du jo nyde fraklippene fra Sketchy 1, hvis du ikke allerede HAR set dem. Jeg har nemlig oploadet dem til YouTube også, i stedet for kun at have et download link.

Og så ellers undskyld den langsomme opdatering, både mht. nyheder og film. Men lige meget hvad, så bare rolig, MDMart stopper skam ikke med at lave film de næste mange år :D

       20. December  2011

    Tiden flyver, 200+ subscribers OG Mukambas fødselsdag

Jaaa, jeg har nu over 200 subscribers/abonnenter på min YouTube kanal :D
Jaaa, det er Mukambas fødselsdag, 24 år gammel er han nu :D

OK, min tid på EFC (EuropeanFilmCollege) flyver afsted, det føles som om jeg oploadede 333 Biltyv små to uger siden, selvom det mere er noget lignende store seks uger siden!

Så hvad render jeg og laver ... hmm,, film :D
Ej, jeg laver faktisk en masse film relaterede ting på skolen, og har så meget i hænderne hele tiden, at det desværre går langsomt fremad med Sketchy 2 og Jagten 3. MEN, det går fremad. Mit mål er at oploade Sketchy 2 inden jul, og gerne før, men i hvert fald inden jul,,, eller senest
d. 24 December.
Mht. Jagten 3 så kommer den ikke ud før 2012 engang, hvornår jeg får lavet en trailer til den ved jeg ikke, men jeg vil i hvert fald lave en lille
promo til den, så I kan se lidt af hvad der sker i den. OG så har vi også været ude og filme lidt til den i dag, vi har filmet det nok fedeste klip i hele filmen, som indeholder masser af visuelle effekter,,, ellerh,,, den samme visuelle effekt, flere gange, plus lidt akrobatik og slåskamp :D

Jeg har et film projekt jeg nok gerne vil lave i julen, men jeg ved stadig ikke om jeg gør det eller ej, så jeg vil ikke snakke om det endnu.

Derudover så kan jeg lige nævne at jeg meget hurtigt lavede en Vlog agtig video til EFC, om at kopperne forsvinder fra skolen!
Den er blevet meget populær blandt eleverne. Se den, og find ud af hvorfor :D

RETURNING THE CUPS videoen er på Engelsk da det er en Engelsk skole

Denne video er ikke at finde nogen steder på min hjemmeside (andet end lige der her link), så hvis du vil se den igen i fremtiden, så slå et smut forbi min YouTube kanal, hvor der ligger i al evighed :D


Og til sidst vil jeg bare lige sige at jeg eeeendelig har fået lavet et film billede til 333 Biltyv:

       19. November 2011

    333 3: Biltyv - ER FÆRDIG!

Efter over et halvt års arbejde :D
333 3: Biltyv
NYD DEN :D

Ud over selve filmen er der også Fraklip oploadet, samt En Slettet Scene, og sidst men ikke mindst (men helt klart værste), 333's Onde Rap (Den Onde Rap).
.
Der kommer også en bag om 333 Biltyv som illustrerer hvordan effekterne blev lavet, men den er ikke færdig endnu. Den kommer snart.

Ok så jeg har arbejdet hårdt de sidste tre dage for at få den op, der var en masse små ting der lige skulle justeres, og så var der fem vigtige frames som mit program nægtede at rendere, hvilket (sammen med en anden lille mærkelig fejl), førte til over fire timers arbejde uden resultater. Meeeeen jeg fik da fikset det til sidst :D

Og her er så to billeder til:

       9. Oktober 2011

    Nye billeder

Det går fremad med 333 Biltyv, jeg har får klippet en god del af det færdigt (billede-mæssigt), så det er jo dejligt nok. Jeg besluttede mig dog for at ændre min color correction på stort set alle klippene, så det tog lidt ekstra tid, men nu ser det så også bedre ud, synes jeg :D
Her er to nye billeder:

Jeg kan stadig ikke sige hvornår hele videoen er færdig, da de små detaljer og sidste justeringer kan finde på at drille, plus jeg skal arbejde delvist via nettet (hvilket er en del mere besværligt, uhandigt og tidskrævende) OG så ved jeg ikke helt hvornår jeg har tid, eftersom (film)skolen holder mig rigeligt i gang med de forskellige projekter og lektier og screenings. Men bare rolig, som I kan se er lyset for enden af tunnellen til at få øje på :D

       27. September 2011

    Opdatering igen

En lille kort opdatering.

Jeg er i fuld gang med at klippe det sidste 333 sammen. Noget af det skal dog klippes via internettet (lang forklaring), så det er lidt sværere da nettet på skolen ikke altid er lige godt. Men jeg har da fået klippet noget af det, og det ser fint ud.
Jeg ved ikke hvornår filmen kommer op, men snart, håber jeg.

Jeg har også klippet lidt af Jagten 3 sammen, jeg regner med snart at oploade et billede til, fra den.

       25. September 2011

    Opdatering

Som sagt går jeg på filmskole lige i øjeblikket, så det er svært at finde tid til at klippe film sammen, men bare rolig, jeg sagde kun det var svært, ikke at det var umuligt, så med andre ord så klipper jeg lidt engang imellem når jeg har fri.
Jeg håber på snart at kunne få 333 3: Biltyv lagt op. Der mangler ikke sååår meget igen, men jeg vil ikke love noget mht. en dato. Jeg kan dog godt love at når filmen kommer op, så kommer der et par ekstra filer med bag-om. Måske ikke så detaljeret, men i hvert fald nok til at man kan se hvad det er vi har brugt så forbandet meget tid på.

Sketchy 2 har jeg ingen kommentarer på. Der kommer til at gå lidt tid før den kommer op, men jeg skal selvfølgelig nok arbejde så hårdt jeg nu kan, på at få den færdig.

Så har jeg slet ikke lavet noget som helst færdigt? Jo, jeg har klippet 333 3: Biltyv fraklippene sammen, som jeg vil oploade samtidig med filmen, og så har jeg også lige klippet første del af filmen færdigt, så det GÅR fremad, bare rolig.
Jeg kan stadig ikke oploade billeder fra 333 3: Biltyv, da jeg ikke er nået til bluescreen erstatningen endnu, men jeg skal nok oploade så snart jeg har noget.

En lille side opdatering til jer der ikke har set det endnu.
Mark og jeg har startet en Hvordan man laver film YouTube kanal ved navn ViLaverFilm.
Der er kun én video pt. men vi laver selvfølgelig flere så snart vi får mulighed for det.

       17. September 2011

    Filmskole og en kvart million

Lad mig starte med den kvarte million.
Min video Hvordan man Står op og Tisser er nu nået over en kvart million hits.
For en halvanden måneds tid siden da den stod på ca. 248.000 hits, blev den desværre markeret som alt for pornografisk (af en eller anden, tilsyneladende, meget sart bruger på YouTube), hvilket gjorde at man nu skal være 18 eller derover for at kunne se den. Det gjorde ydermere at den faldt fra et par hundrede hits om dagen, til ti - tyve, måske tredive hits om dagen, men nu er den endelig kommet op på den kvarte million, og jeg er meget stolt.

I dag drager jeg afsted til Ebeltoft for at starte på Filmskolen (EuropeanFilmCollege), det vil sige at jeg ikke får lavet så meget her det næste stykke tid, men bare rolig, siden går ikke i stå. Tjek den her Vlog ud, som jeg undtagelsesvist har lavet, for at forklare sagen lidt nærmere:

Derudover, hvis du godt kunne tænke dig at lave film, eller allerede LAVER film, så vil mig og Marks nye YouTube Kanal måske kunne hjælpe dig, kanalen hedder ViLaverFilm og består af mig og Mark der forklarer hvordan man laver film.
Tjek vores seneste video ud:

Og sidst men ikke mindst, her er et billede fra Jagten 3.

       29. August 2011

    Jagten 3 filmning

Jeg tager til Ebeltoft, på Ebeltoft Filmskole, mandag d. 29 August. Hvornår jeg kommer hjem ved jeg ikke, jeg gætter på en gang om måneden ca.

Der filmes på livet løs Jagten 3 hver dag. Vi må jo prøve at fange det gode vejr mens det er her. Det er ikke planen at den skal nå at blive redigeret til inden jeg tager til Ebeltoft. Jeg regner dog med snart at kunne oploade et billede eller to.
Mere Jagten 3 opdatering senere

Jeg har Color Correctet (farvet) alt det 333 Biltyv jeg havde mulighed, jeg mangler stort set bare baggrunds optagelserne af bilen der kører (og så nogle små detaljer).

Sketchy 2 er også i fin gang med at blive færdigt, om det når at blive færdigt, om den kommer op inden Mandag, det kan jeg ikke love, men jeg vil godt gøre et forsøg (mit gæt vil dog være at nej, det når jeg ikke, men jeg skal nok prøve ;D)

OG så har jeg lavet to nye profiler, henholdsvist til
Jack Rasmussen og
Anders Kjeld Mortensen

       24. August 2011

Desværre!

    En dag uden regn

Jaaaa, endelig en dag hvor det ikke regnede og regnede og regnede, hvilket betød at jeg rent faktisk kunne komme ud og filme lidt i dag.
Det er ikke så meget jeg har filmet, men det er til gengæld blevet ok godt. Jeg har filmet første sketch til
Sketchy 2, som jeg har valgt at kalde Kraftspring, eftersom den indebærer at jeg skal lave et kraftspring. - meget simpelt, ikk'? :D

I andre nyheder har Mark og jeg startet en ny YouTube kanal op, som går ud på at vi vil forklare og illustrere hvordan man laver film. Det hedder ViLaverFilm.
Vi har filmet introen og et enkelt afsnit (med temaet; kamera virkemidler) indtil videre, og jeg regner med snart at kunne få oploadet det.
Det vil ikke komme op på denne her side, men i stedet på YouTube.com/ViLaverFilm samt på ViLaverFilm.dk.

Hvad så med Sketchy 2 og 333 3? Hvornår kommer det op?
Snart, håber jeg, men vejret vil helst kun regne, og jeg skal altså bruge solskin, så det er meget svært at finde en dag vi kan filme på, eftersom det ikke må regne, jeg helst skal have bilen, OG de forskellige skuespillerer helst kan kunne filme, og det er altså ikke lige sådan til at time (mest pga. det hele tiden REGNER!!!).
Men som sagt så håber jeg snart jeg kan få filmet det sidste.


Fordi I er så tålmodige og venter (ikke fordi I rigtig kan gøre andet), så oploader jeg lige de her par billeder til, fra Sketchy 2:


       13. August 2011

    Livet Handler Om

Så fik jeg optaget de par replikker der manglede til Livet Handler Om, jeg fik klippet det ind, og jeg fik oploadet filmen.
Tadaa, nye den :D

       9. August 2011

    Sketchy 2 filmning

Så har vi fået filmet tre ting til, til Sketchy 2, og det gør at jeg nu kan klippe hele to sketches sammen, da jeg nu har alle de optagelser jeg skal bruge. Den tredje sketch mangler en lille smule før jeg kan klippe den sammen, men det regner jeg med snart at få filmet.
Så altså jeg nærmer mig stærkt slutningen på
Sketchy 2.

       3. August 2011

    Sketchy 2 lille opdatering - og fødselsdag

Jeg har kigget lidt på Sketchy 2, og har besluttet mig for at fjerne den ene sketch. Den er ikke sjov nok, og den virker meget malplaceret sat ind i rækkefølgen, lige meget hvor jeg sætter den ind. Derudover har jeg byttet lidt rundt på de resterende sketches, og jeg tror faktisk at det har gjort hele sketch showet meget bedre. Specielt i forhold til Sketchy 1.

Nårh ja, og så har Sander (TuborgMann) fødselsdag i dag. Tillykke til Sander med de 25 år :D

       2. August 2011

    Jagten 3

Så jeg er gået i gang med at skrive manuskriptet til Jagten 3, som vil få undertitlen Hele Verdens Hersker, hvilket selvfølgelig (med mindre jeg glemmer det) vil blive en replik i filmen.
Jagten 3 vil således være den afsluttende film i trilogien som startede for fem år siden. Meget har ændret sig siden første film, hvilket er en ting jeg har tænkt mig at illustrere i denne tredje film, på det kraftigste. Ikke at jeg vil putte en masse ville After Effects effekter ind, men jeg vil helt klar tilføje en masse seje, men små, visuelle effekter. Heraf kan jeg afsløre at der vil være nogle federe usynligheds effekter, en masse dejlig teleportering, og selvfølgelig et final showdown som ikke vil være mano a mano (vi kan allesammen huske hvordan det gik i Jagten 1), men i stedet, et mano a meget magtfuld illusionist.
Jeg har skrevet starten på filmen, men ved ikke hvornår den bliver færdig, eller hvornår vi starter med at filme. Så hav tålmodighed. Jeg kan dog sige at jeg selvfølgelig vil holde jer opdateret.

Men Michael dog, 333 3: Biltyv og Sketchy 2 er endnu ikke færdige, for ikke at nævne Livet Handler Om. Hvad med om du lavede dem færdige først?
Først og fremmest, Livet Handler Om regner jeg med at uploade indenfor den næste uge. Hvad 333 3: Biltyv angår, så mangler jeg faktisk ikke så meget, jeg skal bare have filmet det, og mht. Sketchy 2 ,,, ja der mangler jeg en masse små klip, så jeg aner ikke hvornår den kommer op, men meget snart håber jeg. Problemet er at jeg skal filme en masse forskellige steder med en masse forskellige personer i kun små 5-10 sekunders klip. Så det er svært at finde en dag hvor folk kan. Men altså, godt og vel 93% af Sketchy 2 er filmet og klart.
OG, jeg har ikke tænkt mig at starte på Jagten 3 før jeg enten har oploadet i hvert fald én enten
333 3: Biltyv, eller Sketchy 2, ELLER, hvis jeg er lige ved at kunne oploade en af dem.


For lige at fremvise noget andet. Flere personer har spurgt mig hvordan jeg lavede sammenstøds effekten i Livet Handler Om Om, så jeg har klippet en meget kort video sammen, som illustrerer hvordan effekten fungerer.
Hvis du ikke er en smule teknisk anlagt, så fanger du måske ikke helt hvad der sker, men du vil i hvert fald fange det basale.

       31. Juli 2011

    Sketchy 2 optagelser

Så har vi fået optaget en masse små optagelser til diverse sketches fra Sketchy 2, og nærmer os derved en slutning på projektet. Vi mangler stadig et par optagelser, og hvornår vi får filmet dem ved jeg ikke. Men nu har vi i hvert fald fået noget af det filmet :D

       21. Juli 2011

    Livet handler om billeder

Jeg har uploadet seks billeder fra kortfilmen, Livet handler om.
Jeg ved ikke hvornår jeg oploader selve filmen, jeg tror jeg vil lade den ligge om simre lidt, og så uploade den når jeg ved at der går noget tid før næste film bliver uploadet. Eller noget i den stil.

..
.
..

       18. Juli 2011

    Livet handler om

Vi har lavet en lille kort (seks mins ca) film, i genren Drama, Psykologisk thriller og lidt Komedie ved navn Livet handler om. Den handler om en person der sidder fast i en tids loop som ender med at hans kæreste dør. For hver tidsloop lader han til at kunne huske mere og mere af hvad der lige er sket, men lige meget hvad han gør, tager døden til sidst sit offer.
Filmen er filmet på to dage og med mit mobil kamera, da det var en tilføjelse til en mobil konkurrence 3 havde kørende. Vi kom desværre ikke videre til finalen, ikke fordi vi ikke havde lavet en god nok film, men i stedet fordi der lige præcis var 10 andre film der var blevet stemt mere på, end os, hvilket var noget man skulle have sine venner til at gøre. Vi var dog meget tætte på at komme med i finalen, men sådan skulle det så ikke være.

Filmen er klippet sammen i en konkurrence version. Dvs. grundet tidsmangel er der sparet på color correction, lys effekter, rensning af lyd, god mobil tale redigering og lidt andet. Alt dette vil jeg selvfølgelig fikse og gøre klart, så filmen kan komme op på MDMart.dk og YouTube selvfølgelig.
Hvornår jeg oploader filmen ved jeg ikke endnu, da jeg har et meget travlt skema med masser af arbejde og planer med folk osv. Men snart forhåbentligt.

Vi har også fået os en helt ny skuespillerinde med i denne film. Det er Caroline Morgensen, og hun gør det faktisk OK godt.

.......

 

       16. Juli 2011

    333 Biltyv opdatering

Jeg har lavet en preview version af 333 Biltyv, og vist den frem til et par stykker for at få noget feedback på den, inden jeg laver den helt færdig. Det ser ud til der ikke er noget specielt der skal ændres. Så det var da godt.

Jeg kan ud fra preview versionen se, at den kommer til at vare ca 7 minutter. Så det er en lang 333 film. Men det er forhåbentligt en god ting.

       13. Juli 2011

    10 ting FRAKLIP

Så fik jeg endelig uploadet fraklippene til 10 ting piger ikke kan finde ud af.

Klik her og tjek dem ud

       6. Juli 2011

Desværre!

    Få dage tilbage - billede

Så er der få dage tilbage til at Mukamba og jeg tager til Zambia i tre ugers tid. Men inden vi rejser er det planen at den nye 333 video skal være færdig, og uploadet til siden her, FaceBook og YouTube.
Som en lille forsmag har jeg (som du nok har set) lagt et billede ind fra den nye 333. Jeg har valgt at fokusere på farven gul i den her episode (hvoraf jeg gjorde mere ud af farven grøn i den første), og så har jeg gjort et par andre ting også, men nevermind det, bare nyd billedet.

Der kommer billeder op, samtidig med videoen. Det her var bare et enkelt hurtigt lille billede.

       27. Juni 2010

    Gidseltagnings optagelserne

Gidseltagnings optagelserne gik godt. Det tog os omkring fem timer at få dem filmet, men til gengæld (tror jeg vi) fik filmet alt det vi skulle, men det bliver spændende at se om jeg mangler noget (eller rettere, det bliver nærvepirrende, for hvis jeg bare har glemt ét klip, kan produktionen risikere at blive udsat med fire uger!).
Jeg er p.t. ved at capture optagelserne ind på min computer, og så vil jeg ellers begynde at redigere, så snart jeg kan (hvilket nok bliver senere i dag, før jeg skal på arbejde).

       20. Juni 2010

    333 Gidseltagning optagelser, mandag - og fraklip

OK, så planen er som følgende; mandag d. 21. filmer vi hele 333 Gidseltagnings sketchen, og så hvis vi ikke når det hele, skulle det gerne være timet sådan et Mukamba og jeg, uden Laura, kan file de sidste par klip på onsdag (for vi når sikkert ikke at filme alt, selvom vi har tænkt os at prøve). Timer vi det ikke godt nok, kan vi ikke filme sketchen færdig før om fire-fem uger, så det er bare med at få kørt på, mandag.

Derudover er jeg i gang med fraklip til TuborgMann 3. Jeg regner med at have dem færdige inden Juli, men hvornår præcis kan jeg ikke sige, da jeg er en travl mand, og får travlt med at være stang stiv student her fra på onsdag af (hurra for mig)

      20. Juni 2010

    333 Gidseltagning

Så starter vi snart på, igen, at filme 333 Gidseltagnings sketchen, nu med en ny skuespillerinde, nemlig Laura Krog. Det bliver spændende at se om vi når at lave sketchen færdig før Mukamba og jeg, tager til Zambia i tre uger.


Laura ses på billedet her. Muakmba spiller selvfølgelig stadig 333 (som det hele tiden har været planen)

      19. Juni 2010

    TuborgMann ep3: Amélie Pelforth - 100.000

TuborgMann 3 er endelig blevet færdig og uploadet, så du kan nu nyde den lige så mange gange du har lyst, igen og igen og igen, indtil du har opbrugt dit livs forbrug af latterkramper.


 

En lille,,, eller rettere stor, side info må siges at være, at jeg nu har fået over 100.000 views på min Hvordan Man står op og Tisser video, hvilket gør det til en viral video (synes jeg jeg har hørt et sted). Så hurra hurra for det.

      13. Juni 2010

    Billeder, WOOT

SÅ er der billeder fra TuborgMann 3 på siden, hele 15 styks.
Derudover regner jeg stærkt med at kunne uploade filmen inden ugen er omme, så hold udkig efter den.

TuborgMann 3: Amélie Pelforth
....

      11. Juni 2010

    Endelig

Så blev det Juni, og så blev vi endelig færdige med at filme TuborgMann 3, så nu mangler jeg bare at klippe det sidste sammen. Så det skal nok blive sjovt.
Jeg ved ikke hvornår den er færdig og lagt op, men jeg skal nok få klippet det sidste, så hurtigt som muligt, men jeg tør slet ikke gætte på hvornår uploadnings datoen finder sted!
 

      1. Juni 2010

    Redigering

Ja ja, jeg ved godt jeg har snakket om TuborgMann 3 billeder nogle gange, og at de stadig ikke er kommet op, men jeg har ligget syg, og så er jeg blevet grebet af en TV serie, som jeg ligger og ser hele tiden. Men i dag fik jeg da redigeret en god del, og når jeg nu siger "god del" så mener jeg selvfølgelig at det var en gode del af filmen jeg redigeret, nemlig den små erotiske scene. "Erotisk? Hvad er det dog for en film du laver", hehe, scenen er klippet sammen på en små erotisk måde, men selve filmen er på ingen måde erotisk ellers (desværre). Jeg skal nok få lagt nogle billeder op, så snart jeg kan.

Derudover vil jeg da lige nævne endnu et film projekt, jeg nok har tænkt mig at lave. Faktisk er det ikke et filmprojekt, men en serie af uafhængige afsnit. Serien vil højest sandsynligt komme til at hede Hverdags Noir, og serien vil gå ud på at der sker et eller andet fuldstændigt hverdags agtigt, hvorpå sammenstødet af to personer, udløser en typisk Film Noir detektiv scene, hvori hver enkel person vil fortælle direkte til kameraet, hvad han tænker, uden at personen overfor kan høre ham. Det giver måske ikke så meget mening, men se nogle detektiv Noir film, og så vil du forstå.

      28. Maj 2010

    TuborgMann 3 Amélie Pelforth

Så fik vi filmet de første par optagelser med hende som spiller Amélie Pelforth. Det er blevet rigtig godt, og her halvvejs gennem filmnings fasen, ser resultatet ud til at blive super godt. Det hælder lidt mere over i den eksotiske retning, hvoraf de andre har hældt over i dramaturgien og action retningerne (alle med hovedemnet komik), men det burde ikke have noget at sige, mht. udkommet, TuborgMann 3: Amélie Pelforth skal nok blive en succes.

      9. Maj 2010

    TuborgMann 3 de første optagelser

Ja, jeg har ikke lige fået opdateret i noget tid, men det var mere for ikke at jinx'e (bringe uheld over) de aftalte optagelses dage, som dog alligevel blev aflyst,,, to gange. Men tredje gang er lykkens gang, og vi fik endelig filmet den første scene til TuborgMann 3: Amélie Pelforth, her i går.
Scenen vi optog er det aller første (til en film) jeg har filmet med mit nye kamera, som optager i fuld HD, og som har meget flottere farver og fokus funktion end mit forrige kamera, som nu er degraderet til ekstra materiale kamera.
Jeg skal nok snart få uploadet nogle billeder fra det optaget materiale, så I kan se processen.

      7. Maj 2010