.

.

Julesketches

 

.

Jagten 3
Hele Verdens Hersker

 

.

TRAILER
Jagten: Hele Verdens Hersker

 


 

 

 

.
.

.Kun Uhyggeligt
 
Fraklip
Kun Uhyggeligt
 
Slettede Scener
Kun Uhyggeligt
  .  

    HVOR ER DE ANDRE GRØNTSAGER!

Jeg er godt i gang med et nyt filmprojekt ved navn HVOR ER DE ANDRE GRØNTSAGER!

Det omhandler en Aubergine der - sammen med en masse andre frugter - har taget en gulerod til fange, og gerne vil vide hvor de andre Grøntsager gemmer sig henne, men guleroden vil ikke spytte ud.
Som du kan høre er det en ret underlig video.

I billederne nedenfor, kan de se nogle testbilleder jeg har lavet.


Jeg er i øjeblikket i gang med at lave storyboardet til det, for så at indtale hele manuskriptet og lave en animatic ud af storyboardet. Jeg har ingen cirka dato for, hvornår projektet kommer ud. Jeg tager det som det kommer, og jeg synes særligt godt om dette porjekt, og vil derfor ikke forhaste det.


Manuskriptet har været gennem et par rewrites, og jeg har fået nogle gode input  fra andre som har læst det. Alle (som jeg fortæller om projektet) lader til at være meget interesserede i, at se det endelige produkt, så derfor vil jeg gerne tage mig god tid, så produktet kan leve op til alles (inklusiv mine egne) forventninger.

       4. Juni 2023

    Julesketches, 2021, og Fuhlendorff

2021 har været et hektisk og desværre problemfyldt år, det blev også det første år, siden min første produktion, hvor jeg ikke producerede nogen video til MDMart. Det skal dog lige siges at jeg har produceret video til andetsteds, og hvis vi snakker mine egne kanaler, blev det til en enkelt udgivelse på ViLaverFilm fronten.

2020 fik jeg dog produceret et enkelt produkt, som du kan se nedenfor. Tre julesketches samlet i én video, og trods nogle fejl og mangler, grundet den stramme tidsplan, blev slutresultatet faktisk ret så godt.

Tilbage til 2021, hvor jeg faktisk formåede at finde vej til et enkelt,, faktisk to, filmset. Hvilket resulterede i, at man nu, i 2022, kan se mig i alle afsnit af Fuhlendorff og de Skøre Riddere, på TV2 Zulu. Jeg spiller blot statist (og udød, i et enkelt afsnit), men man kan måske ane mig bedst, som gøgleren i byen, der står og jonglerer med kegler.

Her ses jeg i baggrunden (dog uden kegler)

 

Men nu til sketch videoen. Her ses vores Julesketches. Tejk dem ud

Julesketches

Bag om

       17. Januar  2022

    Jagten 3: Hele Verdens Hersker - og Bag om og Fraklip

Så kom filmen endelig ud, og med dens næsten 18 minutters lange spilletid, må det siges klart at være den længste video MDMart nogensinde har produceret. Den slår i hvert fald nemt Jagten 1 på 13 minutter, og Jagten 2 på 11 minutter (som dog begge er kogt ned til præcis 10 minutter, da det var max upload længde, dengang de blev lagt op).

HVIS du er i tvivl om filmen er hele 18 minutter af din tid værd (hvilken den er), så rul lidt længere ned, og se traileren. Men helt ærligt, så er den eneste årsag til at vi ikke annullerede Jagten 3 projektet, at den faktisk har en rigtig god historie, så du er med garanti underholdt, og twistet er noget man ikke ser hver dag i en dansk YouTube video, eller for den sags skyld i en ikke dansk YouTube video.

Tjek endelig også Bag om materialet ud, under filmfremvisningen her. Det vil give dig et fantastisk indblik i nogle af de problemer vi støtte stødte ind i.

Jagten 3: Hele Verdens Hersker

Bag om

Fraklip

       11. August  2019

    Jagten 3: Hele Verdens Hersker - Traileren er her

Efter otte års produktion, er jeg nu kommet så langt i processen, at jeg føler jeg kan tillade mig at udgive denne trailer, som viser lidt om hvad Jagten 3: Hele Verdens Hersker kommer til at handle om.

Der er action, der er adventure, der er komik, o g på en måde er der en ny karakter: Mesteren

       21. Juni  2019

    KUN uhyggeligt billeder

Jeg fik endelig taget mig tid til at oploade billeder fra Kun Uhyggeligt, SAMT Star Wars videoen.
Du kan se dem her under:

KUN Uhyggeligt


Star Wars: Hvordan Man Bliver Jedi

 

       13. August  2018

    KUN uhyggeligt!

SÅ kom KUN uhyggeligt endelig ud, efter ca. halvandet år under produktion (mest post-produktion).
.
HVAD HANDLER DEN OM?
Hvad er det der gør noget uhyggeligt? Det er frygten ved det farlige, frygten ved at der kan ske noget skidt med en. Men hvad nu hvis man fjerner den del, så det farlige forsvinder, så står vi tilbage med hvad der må antages at være KUN uhyggeligt :D
.
I viden kommer du til at se tre scenarioer med sådanne tilfælde, og du følger dem over flere gange, og ser deres udvikling fra frygt til "nåh ja sådan er det bare" holdning.

Vær også opmærksom på at der er fraklip OG et par slettede scener, hvortil der også er lidt kommentarspor omkring hvorfor de blev sorteret fra.

God fornøjelse.

KUN uhyggeligt

 

Slettede scener

 

Fraklip

       24. Juli  2018

    Star Wars - Hvordan man er Jedi

I december kom den nyeste Star Wars film ud, og vi lavede igen et show som blev vist til præmieren.
Vi lavede en video som fortæller hvordan man bliver en god Jedi, og efterfølgende var der et show med præmier, hvori den mest værdige biograf gæst blev udvalgt.
Disse to ting (video og show) er opdelt i hver deres video på YouTube, og du bør klart tjekke dem begge ud.
Og selvom vi troede at alt var gået som smurt, så opstod der ALLIGEVEL problemer, så få nu også tjekket vores bag om video ud ;)

Star Wars 2017 - Hvordan man er Jedi

 

SHOWET

 

Bag om & Fraklip

       19. Januar 2018

    Jagten 3 dubbing med Mikkel

De seneste par uger har jeg kigget en hel del på Jagten 3, og fået lavet videre på den. Jeg har sågar klippet rundt på starten, så den kunne blive lidt mere spændende, men hovednyheden her er nok at jeg var ude med Mikkel, for at optage dubbingen af alle hans udendørs replikker (som jeg snakkede lidt om i forrige opdatering).

Det er blevet nogle gode optagelser, og det var rart at få det på plads. Replikkerne er allerede blevet implementeret i projektet.

Yderligere har jeg også haft kigget en lille smule på bag-om videoerne til Jagten 3, da der selvfølgelig kommer til at blive et par stykker. Og samtidig har jeg også tænkt på at lave en trailer, præcis ligesom jeg har gjort med de andre to Jagten film. Plus det også skal hjælpe lidt med at få folk, som måske ellers ikke ville have set Jagten 3, til rent faktisk at se den. Og det er så her hvor jeg stadig vurdere hvad der er taktisk bedst. At lægge traileren op så folk kan se den FØR filmen kommer op, eller EFTER. Hmmm.

 

Og selvfølgelig nu jeg er nået så langt med projektet som jeg er, har jeg også mulighed for endelig at smide 6 billeder op fra selve filmen, som jeg altid gør. Så her er de:


       28. August 2017

    Kun Uhyggeligt og Jagten 3

Trods manglen på opdateringer HAR jeg skam været i gang med diverse ting, men jeg har også været optaget af visse andre opgaver.

Men lad os snakke om det sjove. Jeg er kommet langt med to projekter.
Det ene projekt har I godt hørt om før, det er Jagten 3: Hele Verdens Hersker, og det andet projekt har jeg snakket om før, og det er Kun Uhyggeligt, som er en komedie video, filmet som en gyser og sat i gyser universet :D
 

 Kun Uhyggeligt

.
- er en lille samling af scenarioer, som man typisk ville se i en gyserfilm, men hvor det farlige element er blevet fjernet, så der nu kun står det uhyggelige element tilbage.
Forestil dig du bliver jagtet af en morder, men når morderen indhenter dig, gør han ikke noget.
Så det var altså ikke farligt, det var Kun Uhyggeligt ;)

Der er hele FIRE nye skuespillere med i denne produktion.
Først og fremmest:

Anna Gerhard og Frederik Døring

Anna, som du også så i øverste billede, har den klart største rolle, ud af de nye skuespillere.
Og Døring som kommer ind til sidst i videoen
og skriger som en lille pige [det blir godt, trust me ;) ]

Anna er lillesøster til Mikkel Gerhard, som du har set i vores Star Wars video, samt Sketchy Ketchup 2017 (hvor han bl.a. spiller sønnen af den homoseksuelle far i sidste sketch)

Yderligere:

Melissa Fisker og Jonas Fürstelin Jørgensen

Selvom Jonas' rolle "kun" er som Uhyggelig hånd!
Melissas rolle tror jeg er meget relatable, hun ser film fra sin sofa, og gider ikke rejse sig op
for at hente chips i køkkenet, til trods for at hun hungre efter dem XD


Vi får også et længeventet gensyn med Trine Meyer,
i rollen som Lækker pige fra byen. - Trine, som nærmest er vores ansigt udadtil grundet populariteten på vores tidligere største hit; 10 ting piger ikke kan finde ud af, har vi ikke rigtig set i seks år. Hendes sidste rolle var i en enkelt sketch til den første Sketchy Sketchy video, men sketchen blev klippet ud af sketch showet. Og før det var det førnævnte kæmpehit; 10 ting piger ikke kan finde ud af.
Men nu er hun som sagt tilbage igen, og spiller endnu engang overfor Mark, som hun endnu engang rejecter på det hårdeste (dog ingen lussing denne gang :P).

Jeg siger >>tidligere største hit<< fordi Drenge videoen nu har overgået Pigerne
med antal visninger, og er sågar kommet over
halvanden million visninger!


Ingen MDMart video uden Mark, og som du nok har set er han selvfølgelig også med i Kun Uhyggeligt, og faktisk optog Mark og jeg hans sidste optagelser til projektet her for ikke så længe siden. Vi filmede både de planlagte pick-up shots, samt lavede et lille re-shoot af nogle ellers allerede indspillede klip.
Jeg valgte at lave dette lille re-shoot for at få et par ting forbedret i sketchen:
.
Komikken
Fortællingen og sammenhængen
og Belysningen
.
Se engang på de to billeder nedenfor og se forbedringen i belysningen!
(venstre = nyindspilning. Højre = første optagelser)

 

 Jagten 3: Hele Verdens Hersker

To dub, or not to dub. that is the question.
.
dubbing = genindspilning af replikker, til brug i allerede indspillede videodel. Som oftest på grund af ubrugelig lyd under den reelle optagelse.
.
Som du måske kan huske, har jeg snakket om at ville dubbe hele Jagten 3, men er kommet til den konklusion at jeg kun vil dubbe alle udendørs optagelserne, da det hovedsageligt er dér der har været problemer med lyden (folk larmer i baggrunden - vindstøj - måger).
.
Så jeg har nu været ude og dubbe alle mine egne replikker, samt alle Mesterens replikker (en karakter spillet af Mikkel, men hvor stemmen forvrænges digitalt, hvilket gør det irrelevant om det er ham selv eller mig der dubber den karakter).
Jeg har også arbejdet en masse på de sidste effekter (der mangler stadig et par enkelte hist og her, men langt færre end for et halvt år siden), samt fået lagt en masse arbejde i lydeffekterne, som du kan se lidt af på billedet.
.
Eftersom jeg vil dubbe alle udendørsoptagelser, vil det også sige at jeg skal genindspille lyde så som fodspor, og andre småting man ikke som sådan tænker over.

Jeg har slet ikke lige så stor en opdatering om dette projekt, som jeg havde om Kun Uhyggeligt, til trods for at der er lagt mindst lige så meget arbejde i dette projekt. Men det meste af arbejdet er bare kedeligt finjustering med en masse små detaljer.
Det korte af det lange er, at projektet er kommet et godt stykke længere fremme i produktionen, jeg har dog stadig ingen deadline for noget som helst.

 

Håber du kunne bruge opdateringen til noget.
Tak fordi du læste med så langt her, jeg værdsætter det meget.
Husk på vi har en facebook gruppe, OG at vi har en Gæstebog her på siden ;)

       11. August 2017

    Sketchy Ketchup 2017

Hvis du ikke allerede har set det, så er Her Sketchy Ketchup 2017, samt ekstra materialet :)

Sketchy Ketchup 2017

 

Fraklip

 

Banan lydoptagelser med Mark

 

Slettet sketches

       4. April 2017

    "Laver I stadig videoer?" - Crazy jul!

Det spørgsmål har jeg nu fået en håndfuld gange på YouTube, og det både ærgre mig, og glæder mig.
Det glæder mig fordi det betyder at folk faktisk gerne vil have at der kommer mere.
Og det ærgre mig fordi det understreger at det er alt for lang tid siden der sidst kom en video ud, men det er jo sandt nok, det er næsten et år siden sidste upload, og det er for dårligt.
Min eneste rigtige begrundelse er, at jeg har haft travlt med arbejde (som også indebærer at lave videoer) og tiden lig'som bare er fløjet af sted. Jeg vil prøve at være aktiv med YouTube videoerne i år :)

Sketchy Sketchy 3
Den er faktisk klippet færdig, men jeg skal lige have ekstramaterialet klart, før jeg ligger den op, så der burde ikke gå så længe endnu :)

NYT PROJEKT
Et nyt projekt er startet op, titlen er ikke sikker endnu, men "Kun Uhyggeligt" er en mulighed.
Det er en komedie gyser, men jeg vil ikke fortæller for meget om den, så i stedet får I bare et billede fra optagelserne:

 

Til sidst vil jeg lige sige tak til alle jer der ser mine videoer, og specielt tak til jer som deler dem.
Normalt får en video som 10 ting drenge ikke kan finde ud af omkring 6 tusind visninger på en måned, men her over julen har antallet af visninger af mine videoer, fløjet lodret opad, og 10 ting drenge ikke kan finde ud af, har fået over 100 tusind visninger!!! Og jeg aner ikke hvorfor!
.
10 ting piger ikke kan finde ud af, plejer at være den mest sete video på min side, men den har været smidt på fjerde pladsen her over julen, overhalet af førnævnte på førstepladsen, Sketchy Sketchy 2 på anden pladsen, og I en verden hvor alle mænd er ens lige knap og nap over den, på en tredje plads.
.
Nu er det så småt på vej til at vende tilbage til normale antal visninger igen, men forhåbentligt oplever jeg sådan et boost igen, indenfor den nærmeste fremtid. Det var ret vildt, og 10 ting drenge ikke kan finde ud af er nu helt oppe på over 750.000 visninger samlet set!

7. December til 6. Januar

       16. Januar 2017

    Sketchy Ketchup fortsætter

Det går fint fremad nu med Sketchy Ketchup. Jeg har haft meget arbejde, så derfor er det ikke gået hurtigere, men nu er jeg da nået en del af vejen. Jeg fortsætter med at have en masse arbejde, men bestræber mig på også at få arbejdet på projektet her.

Du kan evt. se en lille video fra en voice-over indspilning med Mark, hvis du tjekker vores facebook side ud :)

       29. Oktober 2016

    Lille Sketchy Ketchup opdatering

Jeg har haft rygende travlt, så jeg har ikke fået lavet SÅ meget på Sketchy Ketchup, sorry.
En af de ting jeg har haft lavet, har været at være på en manuskriptskrivnings workshop med Nikolaj Schjerfig som lærer (50% af dem der skrev/skriver Broen). Det var vildt fedt og lærerigt. Men ellers har jeg bare arbejdet mine diverse jobs.

MEN, jeg ville bare lige informere om at jeg selvfølgelig stadig er i gang med Sketchy Ketchup, og så ville jeg lige oploade de her to billeder. Det første er både en fremvisning af den ene sketch, SAMT måske lidt også et billede rettet mod pigerne. I suppose.
Billede nummer 2, er så lidt mere rettet mod de teknisk interesserede personer derude :)
Husk nu at I kan se billeder i fuld størrelse, ved at klikke på dem :)

       22. August 2016

    Sketchy Ketchup opdatering

Undskyld den langsomme opdatering, jeg skal prøve om jeg kan oppe mig lidt.
Men ellers så her er lige et billede fra Sketchy Ketchup. Jeg havde en sketch hvor jeg insisterede på to specifikke skuespillere, men de kunne ikke filme på samme dag på noget tidspunkt, så min løsning blev at filme dem hver for sig. MEN, hvad er en scene uden et establishing shot? Svaret er: "Svær at finde rundt i", så jeg måtte være lidt kreativ da jeg skulle planlægge dette klip, hvori vi ser begge personer, side om side, filmet med to ugers mellemrum. Først Peter (den voksne mand), og så Mikkel to uger senere.

De billeder du ser nederst, er selvfølgelig de to enkelte optagelser. Og øverste billede er de to optagelser, sat sammen :)

       16. Juli 2016

    Jagten 3 opdatering

Ja den kører skam stadig i baggrunden, men det er noget tid siden jeg sidst har givet en lille smag på den, så her er lige et billede fra en effekt, som jeg brugte langt mere tid på at lave, end jeg burde, MEN resultatet er så også blevet okay fedt. Simpelt, men sejt :)
.
Dette er btw mysteriepersonen fra Jagten 3, til jer som måske tænker "Hvem er det?" eller "Hmm, er det Illusionisten?!".

       8. Maj 2016

    At kigge i kameraet

Til dem af jer som ikke allerede har set det, så har jeg haft oploadet to videoer, hvor der bliver kigget i kameraet, men hvor vedkommende nægtede at det var sket.
Det er altid sjovt når man har ret :)

Augusta kigger i kameraet (Jeg Ville Ønske)

Jakob kigger i kameraet (Katte Indbrudstyven)

 

       30. April 2016

    Update om Sketchy Ketchup

Jeg ville bare lige opdatere om Sketchy Ketchup, som vi startede op med at filme her i onsdags. Optagelserne blev gode, og vi havde det super sjovt under optagelserne.

Her er lige to Bag Kameraet billeder :)

       15. April 2016

    Sketchy Sketchy,,,, Sketchy Ketchup?

SÅ går vi i gang med optagelserne til det næste sketchshow, MEN en lille ændring. Det hedder ikke længere Sketchy Sketchy, nu hedder det Sketchy Ketchup. En ændring jeg også overvejede at lave forrige gang.
Hvorfor ændringen? Fordi det kan jeg bedre lide :)

       12. April 2016

    10 fun facts

Jeg må jo nok også hellere smide denne video op på siden her :)

10 fun facts om Katte Indbrudstyven

 

       3. April 2016

    Katte Indbrudstyven

Så kom filmen op her i fredags. Det er dejlig sort humor, nogle kan lide det, andre kan ikke, så tjek den ud, og se hvilken gruppe du tilhører.
Værs'go

Katte Indbrudstyven

 

Fraklip

 

Bag om

 

Animatic

       14. Marts 2016

    Katte Indbrudstyven release date

Til jer som ikke følger MDMart på facebook, så kan jeg lige fortælle at jeg har arbejdet en del på Katte Indbrudstyven her den sidste måneds tid. Det tog lige en uges tid før jeg kunne komme i gang med den igen, efter at have mistet min kat, som også spiller en vigtig rolle i vidoen, men nu er jeg kommet godt i gang igen, og har fået lavet en masse på den :)

Idéen var at få videoen op her i dag, men jeg har arbejdet meget på den den sidste tid, og må indse at hvis jeg skal være sikker på, ikke at misse et eller andet, så må jeg hellere vente med at smide den op, til jeg ved at alt det gode jeg kan tilføre videoen, ER blevet tilført. Så den kommer ikke op i dag, eller i morgen, men jeg nærmer mig hastigt dens afslutning.

En ting jeg kan give jer, er et billede fra den endelige video. Ikke noget specielt, men ja, det er lige hvad jeg har at give lige her og nu :)

       24. Februar 2016

    Katte Indbrudstyven farvelægning

En af de processer der ligger i at lave en film, er farvekorrekteringen, og farvelægningen. Nogle gange er det lige til, og andre gange er det et helvede!!
Som fx billedet nedenunder (venstre = original optagelse ::: højre = farvelagt), det første billede var meget nemt at lave, men billedet nedenunder var et mindre mareridt, eftersom det er filmet mens solen er på vej ned (i modsætning til første billede, som er filmet midt på eftermiddagen).

 

Og fx de billede neden under her. Første billede gik meget smertefrit, men næste billede var et stort mareridt. Kameraet ville ikke stille hvidbalancen, så jeg måtte bare få det med dårlige farver, og så rette det i redigeringen, hvilket ikke var nogen nem sag!!!Men det lykkedes da!.


Der er også klip som dette, som kun er lidt problematisk med farvelægningen, men tilgengæld er lidt tricky med tilførelsen af folkene udenfor. Men det der var den helt store tidsrøver, var dybdeskarpheden, som skal ændres løbende gennem klippet, som om det var kameraet der havde gjort det, men når virkelighedens verden er den, at det er en redigerings teknik.
Puha, det tog tid. Ikke at det var så besværligt igen, når man ved hvad man laver, men det tog meeeeget tid!

       5. Marts 2016

    Katte Indbrudstyven release date

Til jer som ikke følger MDMart på facebook, så kan jeg lige fortælle at jeg har arbejdet en del på Katte Indbrudstyven her den sidste måneds tid. Det tog lige en uges tid før jeg kunne komme i gang med den igen, efter at have mistet min kat, som også spiller en vigtig rolle i vidoen, men nu er jeg kommet godt i gang igen, og har fået lavet en masse på den :)

Idéen var at få videoen op her i dag, men jeg har arbejdet meget på den den sidste tid, og må indse at hvis jeg skal være sikker på, ikke at misse et eller andet, så må jeg hellere vente med at smide den op, til jeg ved at alt det gode jeg kan tilføre videoen, ER blevet tilført. Så den kommer ikke op i dag, eller i morgen, men jeg nærmer mig hastigt dens afslutning.

En ting jeg kan give jer, er et billede fra den endelige video. Ikke noget specielt, men ja, det er lige hvad jeg har at give lige her og nu :)

       24. Februar 2016

    Så gik Clyde bort (katten i "Katte indbrudstyven")

Ja, alt ER blevet optaget, og ja, filmen skal nok komme på et tidspunkt, men lige nu og her er der en anden (ikke MDMart) opgave jeg arbejder på, og så er det også ret hårdt for mig at klippe på videoen, mest fordi at hver gang jeg holder en pause af den ene eller anden grund, må jeg indse at min kat, Clyde, nu kun findes på min computer.
Det er stadig meget surrealistisk for mig, og han har været en del af min hverdag i de sidste to tredjedele af mit liv, så mit humør er heller ikke helt i top. Men som sagt, filmen skal nok komme, og den skal nok have været ventetiden værd, bare rolig :)

       18. Januar 2016

.