.

___333 1: Gaderøveri___     ___333 2: Gidseltagning___     ___333 3: Biltyv___     ___333 4: Bankrøveri___

.
 
INSTRUKTØR
.
MANUSKRIPT

.

GENRE
Michael Daniel Mortensen
.
Michael Daniel Mortensen
.
Komedie
   RESUMÉ
333, den halvonde person, der gør onde gerninger, halvt, har besluttet sig for at tage folk som gidsler,,, på hans helt egen måde.
.

     Sprog: Dansk   -   Produktionsår: 2010   -   Format: 16/9 (widescreen)    

 
 

Roller

 
Mukamba Simwaka 333
..
Laura Kjølby Krog Offer
 
      Klipper    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
      Kamera    
   Michael Daniel Mortensen
.
 
.
         Musik  
     Bruce A. King
.
.Abnormal Diversion
.
 
.
       Tak til    
   Charlotte Maria Mortensen
.
 
.
   

 

GUF

 
.
Næsten alle optagelserne blev optaget på én dag, over en periode på fem timer, hvoraf de første to timers tid, var midt i myldretiden i byen (lokationen af filmen var i en gyde, som var en sidegade der førte ind til midten af byen). Så det resulteret i mange menneskers underlige blikke, og også et par kommentarer, specielt under delen hvor Laura sad bundet til stolen.
Desværre kan det godt ses på filmen at den lider lidt af tidsmangel (originalt var der påtænkt to til tre dages filmning, men kun én dag var ledig i alles kalender), meeen humoren er der jo stadig, så helt galt er det da ikke.

På grund af at der måtte filmes i modlys under næsten hele filmen, er nogle af billederne ikke blevet specielt kønne at kigge på (mht. at farverne er matte eller lignende). Men det var dog muligt at lave de fleste billeder om til flot farvede billeder, som man næsten kunne sidde og beundrer,,, hvis man er til sådan noget!

Det første klip i filmen var et af de sidste ting der blev filmet. Det er derudover også det eneste klip i filmen hvor kniven rent faktisk er ægte, og ikke bare attrap versionen, lavet af sort og gråt karton.
.